USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Відра тюльпанів, казковий рояль і човен у квітах: під Луцьком – весняна виставка. Фото

3 Березня 2021 15:35
Усі, хто бажає розмалювати яскравими барвами сірі березневі будні, мають завітати на виставку-продаж весняних квітів.

Тут можна не лише помилуватися різноманіттям тюльпанів, гіацинтів, примулок чи нарцисів, а й зробити особливі світлини біля чудових фотозон і придбати вже зрізані квіти або в горщиках.

Справжнє свято весни влаштувало підприємство «Лілі-Лайн». Дійство триватиме три дні – 3-5 березня – у Струмівці (вулиця Рівненська, 18а). Цього року вхід на виставку-продаж – безплатний.

Зараз годі й шукати такої концентрації найрізноманітніших тюльпанів. Працівники тепличного господарства висадили аж 87 сортів: піоновидних, махрових, попугайних, лілієподібних, бахромчастих та багатьох інших.

На виставці – чимало фотозон: і човен із квітами, і рояль, і антикварні крісла, оббиті оксамитом, і відра тюльпанів, і сходинки з гіацинтами та примулками, і потаємна скриня, і лісовий куточок, і чарівний годинник.
Як розповіла Інформаційному агентству Волинські Новини директорка з виробництва господарства «Лілі-Лайн» Тетяна Пашковська, виставка – це окрема подія, не пов’язана з фестивалем «Волинська Голландія», який підприємство вже традиційно проводить на початку травня.

Читати ще: Сотні відвідувачів ринули на тюльпанові поля «Волинської Голландії». Фото

«У нас велике виробництво. Крім того, що вирощуємо тюльпани в ґрунті, ми також вирощуємо тюльпани, гіацинти, нарциси на зріз – до 8 Березня. Нашому тепличному господарству вже 17 років, більше десяти з яких ми вирощуємо тюльпани, – пригадала вона.

Додала, що ідея влаштувати виставку виникла ще минулого року.
«Ми її запозичили в Нідерландах, де до весняних свят організовують різні виставки. А всім відомо, що Нідерланди славляться саме вирощуванням тюльпанів, тому ми часто відвідуємо цю країну. Подумали: чому б і нам до свята не влаштувати щось подібне, аби люди змогли помилуватися красою, отримати задоволення, сфотографуватися та придбати квіти від волинського виробника, а не завезені з закордону. Цього року через карантинні обмеження ми спеціально зробили безоплатний вхід, аби всі могли відвідати виставку, розвантажитися та насолодитися прекрасним», – заохотила директорка.
До уваги гостей дійства – 87 сортів тюльпанів. Ексклюзивними новинками є хвилясті та піоновидно-бахромчасті тюльпани, сорти White Liberstar, Crow Dynasty, Mysterious Parrot, Marvel Parrot, Gabbana, Аdore, Brisbane тощо.
Тетяна Пашковська зауважила, що всі квіти – тільки з теплиці, тому вдома радуватимуть навіть два тижні. Перед тим, як поставити тюльпани у вазу, порекомендувала обрізати кінчики, аби квіти добре вбирали воду. А гіацинти та примулки, придбані в горщиках, після цвітіння в будинку чи квартирі можна відразу висаджувати на клумбу, адже вони холодостійкі.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Оксана Показати IP 3 Березня 2021 15:47
ох і краса! аж весною повіяло!
Віка Показати IP 3 Березня 2021 16:25
Кайф))) Дякую автору за репортаж)
Ольга Показати IP 4 Березня 2021 11:30
Молодці організатори! Дуже гарно!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus