USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Відсьогодні на Волинській митниці – посилений контроль

2 Червня 2015 16:23
Згідно розпорядження голови Державної фіскальної служби України № 133-р від 28 травня, з 2 червня по 1 липня 2015 року в зоні діяльності усіх митниць на західному кордоні України, в тому числі й на Волинській митниці, посилять контроль за переміщенням вантажів через митний кордон та правильністю їх оформлення.

Про це повідомили у прес-службі ГУ ДФС у Волинській області.

На цей період часу, митні пости Волинської митниці підсилять спеціальними робочими групами, в склад яких будуть входити фахівці Київської та Львівської митниць ДФС та Спеціалізованої лабораторії з питань експертизи та досліджень Міндоходів.

Робоча група аналізуватиме результати митного контролю, контролюватиме правильність застосування тих чи інших заходів тарифного і нетарифного регулювання, дотримання режиму зони митного та порядку переміщення товарів та транспортних засобів через митний кордон. За наявності підстав, члени груп мають право ініціювати проведення поглибленого огляду або переогляду товарів та транспорту.

«Посилення контролю за переміщенням товарів і транспортних засобів покликане забезпечити максимальну повноту збору митних платежів до державного бюджету України. Впевнений, що заплановані заходи сприятимуть захисту економічних інтересів Держави. Водночас, посадові особи Волинської митниці виконуватимуть на максимум, покладені на них функції із забезпечення реалізації державної митної політики у відповідності до норм чинного законодавства та своїх службових обов’язків, аби контрольні заходи не створювали перешкод для подорожуючих та добросовісних учасників зовнішньоекономічної діяльності», – повідомляє Андрій Андрейків, виконувач обов’язків начальника Волинської митниці.

Волинська митниця ДФС звертається до громадян та суб’єктів ЗЕД з проханням віднестись з порозумінням до проведення посилених контрольних заходів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 2 Червня 2015 16:34
і коли служби почнуть працувати по закону а не по команді фас
Аlex Показати IP 2 Червня 2015 17:24
Перевірка носить формальний характер та просто має на меті зібрати більше грошей з людей для "київської казни" і крім того, просто вирішили перевірити чи їх не обманюють місцеві митники
Богдан Показати IP 2 Червня 2015 21:27
Тобто черги будуть космос? краще туалети хай би полагодили та висмерділи.....
іван Показати IP 2 Червня 2015 21:30
к*рва а без київських самі неповно бабки в бюджет збирали, а так волиньпост писав про того г*мнюка Андрейківа шо має такі побюди контрабанди
вася Показати IP 4 Червня 2015 01:08
їхав сьогодні, як брали так і беруть, пофіг їм та перевірка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus