USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Відтепер валюту можна обміняти без паспорта

10 Серпня 2016 08:14
Відсьогодні, 10 серпня, в Україні можна обмінювати валюту без документа, що посвідчує особу та громадянство. Проте діє обмеження – якщо еквівалент суми перевищуватиме 150 тис. грн, то паспорт усе ж таки показувати доведеться, - інформує ТСН.

Раніше введене валютне обмеження Національний банк скасував своєю постановою, яка датована 2 серпня.

"Досі фізична особа, яка мала намір здійснити купівлю, продаж або конвертацію (обмін) іноземної валюти на будь-яку суму, мала надати документ, що посвідчує особу та її резидентність. Тривалий час населення продає банкам більше валюти, ніж купує. У січні-липні 2016 року чиста купівля банками валюти у населення сягнула 1,9 млрд доларів США. З огляду на стабілізацію ситуації на валютному ринку правління Національного банку вважає за можливе лібералізувати вимоги до проведення валютообмінних операцій фізичними особами", – пояснили своє рішення в НБУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus