USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Відзначили за сумлінну працю: керівниця Волинської інфекційної лікарні залишила посаду

22 Січня 2024 18:32
Очільник обласної ради Григорій Недопад, його заступник Григорій Пустовіт та голова постійної комісії облради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства Ірина Горавська зустрілися з трудовим колективом комунального підприємства «Волинська обласна інфекційна лікарня».

Голова Волиньради відзначив багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, відданість справі та вмілу управлінську діяльність Галини Морочковської, яка залишає посаду директора лікарні, інформують у пресслужбі облради.

Читати ще: У Волинській інфекційній лікарні змінять керівника
«Шановна Галино Василівно, ми вам щиро дякуємо, але не прощаємось, адже ви й надалі продовжуєте працювати у колективі, якому присвятили більшу частину свого життя. Ваше ім’я та високі професійні якості відомі не одному поколінню волинян і далеко за межами області. Ви присвятили всю себе справі збереження життя та здоров’я людей і за це вам безмежна шана та повага», – зазначив Григорій Недопад. Він також нагородив Галину Морчковську подякою обласної ради та цінним подарунком.
Голова профільної депутатської комісії, директорка територіального медичного об’єднання захисту материнства й дитинства Ірина Горавська подякувала Галині Морочковській за роботу від усієї медичної спільноти Волині. «Із Галиною Василівною завжди приємно та легко працювати. Немає проблемних питань, а лише робочі задачі. Залишайтесь і надалі такою відкритою до людей, комунікабельною та щирою», – наголосила вона.
Читати ще: Розширення лікарського штату та електронні записи: луцька дитяча поліклініка озвучила пріоритети на 2024 рік

Ірина Горавська також озвучила рекомендацію профільної комісії обласної ради призначити на посаду тимчасово виконуючої обов’язки керівника інфекційної лікарні медичного директора цього закладу Любов Сербу. «Ми переконані, що Любов Дмитрівна впорається із цією відповідальною місією, адже зсередини знає усі тонкощі роботи лікарні. Тому, тільки вперед, розвиватись, незважаючи на усі виклики та непрості часи. Нехай ваш заклад і надалі посідає чільне місце у медичному просторі не лише Волині, а й усієї України», – підкреслила вона.
Читати ще: Деякі препарати можна отримати безкоштовно: голова НСЗУ розповіла волинянам про програму «Доступні ліки»

Цього дня на адресу Галини Морочковської звучало також чимало слів вдячності від трудового колективу, зокрема і від її наступниці Любові Серби.

«Ми сьогодні зібрались, аби висловити вдячність Галині Василівні за її натхненну та віддану працю. Завдяки її старанням інфекційна служба Волині відбулася і славиться далеко за межами нашої області. Будучи дружиною військовослужбовця свій колосальний досвід вона здобувала у країнах Європи і близького сходу, протидіючи спалахам й епідеміям, надаючи лікарську допомогу дорослим і дітям у найвіддаленіших поселеннях. У часи випробувань ковідом та великою війною вона взяла на себе відповідальність управління лікарнею. Це був період, коли ми з нуля будували систему киснезабезпечення, оснащували наші підрозділи новітньою апаратурою, мали значний наплив хворих, адже саме у нашому закладі за час пандемії проліковано найбільше в області пацієнтів із коронавірусом – понад 5 тисяч», – пригадала Любов Серба.


«Я мала за честь очолювати лікувальний заклад такого рівня. Завдяки підтримці нашого засновника – обласної ради та зусиллям нашого професійного колективу в лікарні надаються якісні медичні послуги, заклад розвивається. Ми завжди мали хороші показники роботи, з нами рахувалися і в асоціації інфекціоністів України, і у МОЗ, ми ніколи не пасли задніх. Тому головним завданням для усього колективу на майбутнє є втримати лікарню на такому ж високому рівні. Бажаю усім нам подальших успіхів, наснаги та великого бажання працювати на благо людей», – висловила побажання Галина Морочковська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
дідо Показати IP 22 Січня 2024 19:48
давно пора...
Оксана Показати IP 22 Січня 2024 21:02
Велике дякую за працю, шановна Галино Василівно. Завдяки Вашій праці та праці Вашого сина було врятоване життя моєї сестри, завдяки лікуванню вона навчилась після важкої хвороби спочатку сідати, потім ходити і продовжує дарувати своє тепло і турботу своїй родині. Нехай Бог повертає Вам сили. З глибокою повагою та вдячністю родина Лесівих та Ігнатюків.
Вдячні пацієнти Показати IP 22 Січня 2024 22:49
Дуже дякуємо за людяність і професіоналізм. Побільше б таких лікарів. Бажаємо здоров'я і всіляких гараздів.
Вдячні пацієнти Показати IP 22 Січня 2024 23:37
Дякуємо за людяність і професіоналізм. Зичимо здоров'я і всіляких гараздів на довгі роки.
123 Показати IP 23 Січня 2024 10:02
завдячуючи цій сім'ї врятоване не одне життя .
Леонід Показати IP 23 Січня 2024 13:05
Справжій лікар. Тепер таких мало лишилось. Щиро дякую!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus