USD 39.63 40.00
  • USD 39.63 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Віталій Заремба сам потурбується про інтереси селян

14 Липня 2008 13:40
Цього року селяни можуть задуматися над питанням, чи варто взагалі засівати поле зерновими. На цьому наголосив під час наради перший заступник голови облдержадміністрації з питань роботи агропромислового комплексу та ринку продовольчого зерна Віталій Заремба, – повідомляє 14 липня репортер «Волинських Новин».
 
Як сказав пан Заремба, кошти з державного бюджету для аграрного фонду було виділено не до кінця. Вісімнадцять мільйонів відклали «на потім». На них заступник вже і не покладає надії. «Кошти з державного бюджету не видаються. Треба все робити своїми силами, а не чекати, поки міністри повернуться з відпусток», – наголосив він.
 
Натомість ціна на паливо зросла, і збір зерна, як зазначив Віталій Заремба, коштує шість-десять гривень за сотку. Тому такий вид господарювання не те що не приноситиме хорошого доходу, а може виявитися збитковим. «Наше завдання, в першу чергу, – захистити інтереси виробників», – переконаний пан Заремба.
 
Довідково:
 
За словами заступника начальника головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації Володимира Харчука, цього року на Волині очікується урожай зернових у 645 тисяч тонн (2007 рік – 571 тисяча тонн). Засіяна площа більша за минулорічну на 7 гектарів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus