USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Війна» за директорське крісло у волинському інтернаті

10 Липня 2014 14:02
Призначити директора Головненської школи-інтернату в обласній раді вже не можуть уже з минулого року. Поки що обласна рада затверджуватиме виконувача обов’язків директора закладу.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму Волинської обласної ради сьогодні, 10 липня.

Начальник обласного управління освіти Волинської ОДА Валентина Загрева зачитала проект рішення, яким мали б затвердити директором згаданого закладу Олександра Гегеру, який вже не перший рік керував цим закладом.

Однак, в залі, де відбувалося засідання, розгорнулася справжня баталія. Так, стало відомо, що на підтримку Гегери підписалися власноруч 101 працівник колективу з 150. А за іншу кандидатку Валентину Микитюк є підписи 115 працівників, однак на видрукованому списку, тобто з порушенням. Тому управління освіти схиляється до думки, що підписи на підтримку Валентини Микитюк можуть бути недостовірними.

Нагадаємо, раніше думки депутатів облради стосовно кандидата на роль директора Головненської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Микитюк В.В. розійшлись. Більшість із них мотивували різке відторгнення ймовірного очільника навчального закладу тим, що це - людина, яку раніше лобіювали керівники Партії регіонів.

Однак до зали зайшло близько десятка людей разом з чоловіком, який представився Петром Шишком, представником Правого Сектору. Люди розповідають, що володіють доказами, що Олександр Гегера неодноразово бив учнів інтернату. А ті просто залякані й бояться свідчити.

Так, кажуть люди, підписи на підтримку Гегери збиралися, коли їм директор сказав: «або Гегера, або школу закриють». А згодом вони свідомо вирішили підтримати Валентину Микитюк, оскільки дізналися, що заклад ніхто не збирався закривати.

Сам же Олександр Гегера каже, що нікого не бив, усе це інсценування і наклепи, а за Валентину Микитюк просять її родичі.

Послухавши усі баталії, члени комісії вирішили зняти питання про призначення Олександра Гегери, а за годину управління освіти має надати кандидатуру на виконувача обов’язків.

Крім того, депутати вирішили звернутися о прокуратури області, аби та вивчила цю справу. Якщо виявлять, що на Олександра Гегеру пишуть наклепи – покарати цих людей. Якщо ж прокуратура виявить, що Гегера дійсно причетний до побиття дітей – покарати його. Також проситимуть взяти це питання на особистий контроль прокурора області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Боголюбы Показати IP 10 Липня 2014 15:21
Эх, раньше было все просто, ясно и четко: кто больше дал тот и директор, а сейчас?
Анонім Показати IP 10 Липня 2014 19:15
сидять всякі долстіхіни на посадах - крадуть, щоб ніхто не бачив і відмазуються падлюки, а такі спокійні і врівноважені керівники як Олександр Петрович потерпають від відвертої брехні!!! Коли уже цей ригоанальний шлейф брехливих керівників зникне назавжди???
ольга до. аноніма Показати IP 10 Липня 2014 19:24
А як бивідреагували. Аби. Цей спокійний керівник подушив. Би вашу дитину...
Анонім до ольга до. аноніма Показати IP 10 Липня 2014 20:00
звичайно, якщо такі випадки є з ними треба розбиратися. Знаю Гегеру досить давно по роботі. Він дуже спокійна людина, без перебільшень - спокійна, говорить тихо, впевнено. Дуже ввічливий і толерантний. Людина в різних сферах може вести себе по іншому, та і на мій чи інші коментарі ніхто офіційно увагу не зверне, у всьому розбереться прокуратура, але у мене язик не повертається і навіть собі уявити не можу як ця людина б'є дітей. Коли з'явилося відео з хворим хлопчиком (воно з'явилося якраз перед закінченням контракту з Гегерою) - це багато кого ШОКУВАЛО. Потім призначили в.о. директора регіоналку. А дитина на відео була хвора і якщо виясниться, що хтось навмисне цинічно використав дитину-інваліда в своїх меркантильних цілях для отримання посад для своїх, (а незалежна психологічна комісія визначить чи правда це, чи ні) то тюрьма і всеукраїнський позор та осуд таким людям.
знаю до Анонім Показати IP 11 Липня 2014 10:17
не соромно обманювати?Будьте,перш за все, чесною і порядною людиною знаю зі слів колишніх вихованців,що дітей він неодноразово бив
ольга до. аноніма Показати IP 10 Липня 2014 19:29
Гегері не місце в школ і. Варто призначити іншу людину
кого до ольга до. аноніма Показати IP 10 Липня 2014 20:03
Кого призначити наприклад?
Фннонім Показати IP 10 Липня 2014 20:38
Колись школою керував свекор Никитюк Валентии мабуть він думає. що посад переходять в спадок.
знаю до Фннонім Показати IP 10 Липня 2014 20:46
та стара регіональна когорта практично вся так думає - то не дивно.
Фннонім Показати IP 10 Липня 2014 20:48
Багато хто памятає, як на посаду прийшов свекор Никитюк В. Він ініцюював фронтальну перевірку школи, а перевіряючим була дана вказівка "зїсти" діючого директора і його жінку. Добре, що перевіряючі виявилися порядними і все пройшло нормально. Але все таки директора зняли. А сьогоднішня поведінка сімейства Никитюків в облраді показала їх всю сутність і дипутатам треба все проаналізувати, а не йти на повідку у скандалістів, а Гегера показав себе з позитивної сторони, культурним і виваженим.
бкп Показати IP 11 Липня 2014 12:41
Гегера ніколи не казав що як не я директор - то школу закриють. Це Микитюк проповідувала такі речі і шантажує людей за підписи.
Ольга до Анон ім Показати IP 11 Липня 2014 16:00
Прокуратур вже не один раз проводила перевірку фактів побиття гегерою дітей і все закінчилося тим що працівникми прокуратри було всатновлено що синці на шиї дитини зявилися пясля того, як ця дитина з висоти свого тіла впала спочатку лівою стороною шиї н а ліжно а потім ще для гарантії правою.ю стороною шиї на те ж саме ліжно а для вірності ща сама себе подушила руками з ашию коли намагалася встати. потім дитина ще сама декілька раз впла на змелю і синці побралися саме від падіння а не від чогось іншого. Підключили тестя гегери який через колісника вийшов на верх і все закрили. Крім брехливих та куплених писульок від прокуратури має бутим ще совість в душі гегери і того, хто його захищає, в тому числі в Загреви......а зараз як він бєе маленького Богдана? синців на спині у якого вперто ніхто не бачить ні директор ні прокуратура..ніхто ж не писав ніколи що покійна Вихор дітей била , а про цього пишуть ...не можна призначати його на цю посаду коли він тільки те і робив що мстився тим хто привів його на посаду перший раз за принципом я тебе породив я тебе і вбю. Шановне обласне управління освіти!!! невже немає нікого іншого хто б став директором?!? а якби він побив онуку Загреви? Як би тоді заговорили всі? Ото було б шуму..ну і що що це дити обділені? на мою думку його не можна до освіти і до дітей і близко підпускати. Мудрий казав: бійтеся не вбивць, бо вони можуть тільки вбити, бійтеся не зрадників, бо вони можуть лише зрадити, а бійтеся людей байдужих, бо саме з їхньої мовчазної згоди відбуваються і вбавства і зради саме з такої мовчазної т апроплаченої згоди зя сторони облун і відбувається зараз призначення брудного чоловіка ГОП на посаду директора.......Ніхто не подумав, чому він рветься на цю посаду? чому йому хочеться повернутися? чому ?! причина в грошах які він вміє заробляти і якими вміє ділитися з тими хто зараз його проштовхує на цю посаду? Опамяятайтеся, бо коли прийде час розплати, не ви буде страждати а ваші дітки та внуки, яки не винні що їхніми предками керує бажання нажитися...не тут і не в такій ситуації треб аце робити хай іде собі у бізнес чоловік і там керує .....
Ольга до Анон ім Показати IP 11 Липня 2014 16:00
коментар було видалено
прихильник неміч Показати IP 12 Липня 2014 21:23
гереро бабки готуй загреба в твоїх руках і карп тоже люди район правий сектор прокуратура область ого го гереро багато багато
Я Показати IP 12 Липня 2014 23:12
Але ж Той, хто над нами, хто бачить і знає все - непідкупний...
петро Показати IP 13 Липня 2014 09:38
Вжежее роздав. Раз його хотіли з асунути
Саша Показати IP 1 Серпня 2014 20:06
Дуже поважаю простих мешканців Любомльщини,які не побоялися підтримати та відстояти голову райради Сушика Миколу Миколайовича, Виступаючи проти , так званих,ДЕПУТАТІВ громада вкотре доказала, що МИ НАРОД,ЯКОГО ПРАВДИ СИЛА НІКИМ ПОБОРЕНА ЩЕ НЕ БУЛА...Отже друзі ми нічим не гірші і ми також можемо викликати у людей шану та повагу, якщо докажемо, що ми того варті. Давайте всі дружно,колективом, підтримаємо Валентину Микитюк та докажемо області, республіці та світу, що ми люди 1-го сорту великоі ЄВРОПЕЙСЬКОІ ДЕЖАВИ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus