USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Звернення колишніх полонених до керівників держави щодо звільнення бійців 51 ОМБ

8 Червня 2015 09:07
Військовослужбовці Волині звернулися за посередництвом відеокамери до вищого керівництва держави із проханням звільнити двох бійців, їхніх колег, які вже понад 9 місяців перебувають у полоні терористів.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, у полоні бойовиків досі залишаються: майор Сергій Фураєв і солдат Артем Комісарчук з 51 бригади. Обоє - понад 250 днів у полоні. Сергія Фураєва, комбата 51 ОМБР, бойовики вивозили 24 серпня на так званий Донецький «парад».

Крім того, про волинських полонених клопочуть перед найвищими керівниками держави небайдужі українці, волонтери, священики.
А тепер відеозвернення до керманичів країни записали колеги полонених. Їх обурює байдужість влади. На думку військовослужбовців, про людей просто забули, їх прізвища все менше згадують, вони, на їхню думку, вже владі й непотрібні. Визволенням з полону нині займаються винятково рідні, волонтери та просто небайдужі люди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus