USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Влада Польщі хоче знати, як триває розслідування теракту у Луцьку

11 Квітня 2017 17:47
Польська влада проситиме українську сторону надати інформацію про перебіг розслідування теракту в Луцьку.

Про це заявив керівник кабінету президента Польщі Криштоф Щерський, передає Польське радіо.

Зокрема, Кшиштоф Щерський, який очолює польську делегацію, що прибула до Києва на засідання Консультаційного комітету Президентів Польщі і України, сказав Польському пресовому агентству (PAP), що під час наради будуть порушені питання безпеки, стану реалізації мінських угод та перспектива розвитку ситуації на сході України.

Також, наголосив Кшиштоф Щерський, «польська сторона порушить питання останніх провокацій щодо польських місць пам’яті та консульства в Луцьку. Ми попросимо також (українську сторону – ред.) надати інформацію про перебіг розслідувань та кроків з боку української сторони, реалізованих для поліпшення безпеки цих місць у майбутньому», заявив Щерський.

Як повідомлялося, у ніч з 28 на 29 березня в Луцьку обстріляли будівлю Генконсульства Польщі, яке знаходиться за адресою: вулиця Дубнівська, 22-Б. НА місці знайшли задню кришку тубуса від гранатомета, який і став знаряддям обстрілу.

У СБУ офіційно назвали обстріл Генерального консульства Польщі в Луцьку терористичним актом, а в діях зловмисників правоохоронці вбачають чіткий слід російських провокаторів.

Тим часом, як повідомлялося, Варшава вимагає від Києва пояснень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 11 Квітня 2017 19:31
Так сказали ж що Путін винний, невже не зрозуміло?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus