USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Владці Ківерцівщини домовлялися про співпрацю із поляками та білорусами

5 Серпня 2009 09:42
На запрошення Грубешівського повітового староства керівники Ківерцівського району, голови райдержадміністрації Леонтій Кричкевич та районної ради Андрій Манько, брали участь у святкуванні 580-річчя Грубешівського повіту Республіки Польща. Про це 5 серпня повідомляють «Волинські Новини».
 
Розпочалося святкування месою в місцевому костелі святого Миколая. Опісля пройшла урочиста сесія Ради Повітової. Під час ділової зустрічі керівники району обговорили умови підготовки та написання проекту Програми транскордоного співробітництва Польща-Білорусь-Україна, метою якої є сприяння транскордонним процесам розвитку польсько-українсько-білоруських прикордонних регіонів.
 
Реалізація Програми,  яка діятиме до 2013 року,  буде здійснюватися в таких напрямках:  покращення умов для підприємництва, розвиток туризму, захист довкілля на прикордонних територіях, покращення можливостей транскордонного співробітництва на регіональному та місцевому рівнях.
 
Програма, загальний бюджет якої становить понад 186 мільйонів євро, фінансується за кошти Євросоюзу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus