USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині прикордонне місто було «паралізоване» автівками

28 Листопада 2016 10:56
Через відсутність митного та поліцейського постів перед містом Устилуг, черга авто, маючи намір перетнути кордон, перемістилася в місто Устилуг.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації Володимира Гунчика 28-го листопада.

Зі слів посадовця, складна ситуація виникла в суботу – 26 листопада поблизу кордону України й Польщі.

ЧИТАТИ ЩЕ: СЕРВІСНА ЗОНА В УСТИЛУЗІ: ПЕРЕНЕСТИ НЕ МОЖНА ЗАЛИШИТИ

Йдеться про те, що десятки машин стали в місті у черзі для перетину кордну. Через відсутність прикордонного та поліцейського постів, машини вільно заїхали в населений пункт, що створило неабиякі незручності жителям Устилуга.

У зв'язку з цим, правоохоронці провели екстрену нараду з місцевими чиновниками та змогли врегулювати ситуацію, аби машини покинули місто.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
уважний Показати IP 28 Листопада 2016 11:04
Чули дзвін, да не знали де він!!! Ау! Ви уважно чуєте те, що на оперативці кажуть? От так брехня і розповсюджується! Які власники автівок з іноземною реєстрацією, до чого тут вони? Поліція зняла свій пост і всі просто заїхали у Устілуг!!! Ви чим слухаєте?! :)
Семен Показати IP 28 Листопада 2016 11:15
Таки бульдозер треба було пустити поверх них. Хочуть в Європу, а своїх законів не поважають. В принципі, як переписали закон під генпрокурора, то і під авто переписати можна. Тільки хто бабло дасть.
Волинянин Показати IP 28 Листопада 2016 11:58
Цирк. В нас не держава а казна-що. Щоб стадо "активістів" заблокувало місто. Та розженіть вже їх врешті-решт, самим активним кримінальні справи, іншим 15 діб виправних робіт. Скоро нормальним людям це набридне. Вам дали змогу за зниженими акцизами ввезти авто згідно закону 3258, їм ще мало. Але їм це не цікаво, тому-що офіційно, їм потрібно щоб вони ніде не фігорували. В разі ДТП втікти, сісти п"яним за кермо, возити контрабанду (бо корч за 500 доларів не шкода). Набридли вже. Скачіть в Київ.
Сергій до Волинянин Показати IP 28 Листопада 2016 12:42
Видно що тупий диванний троль.
незалежний пішохід Показати IP 28 Листопада 2016 12:01
Шановні власники тз на іноземній реєстрації, ідіть платіть податки і ставте машини на укр. номера і не втирайте нікому, крім Вас, непотрібні теорії та необхідності
Незалежний пішоход Показати IP 28 Листопада 2016 12:40
Власники авто на іноземнтх номерах добиваються зменьшення розмиьнення і їх роботу люди бачуть. А ви що зробили для людей крім того що пости писати?
1111 Показати IP 28 Листопада 2016 12:57
ХалявщикИ хочуть Добре жити а податки не платити!!!!!!!!тим хламом вже все місто зас......не,соплі не высохли а воно машину пригнало за 1000$ а потім куча аварій....... Піпец,,,,,,,,Єфрейтор

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus