USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

ВО «Батьківщина» не в ейфорії, не в оптимізмі, а в хорошій робочій формі. ФОТО

15 Липня 2009 08:54
Під час святкування десятирічного ювілею ВО «Батьківщина» присутні лише одними привітаннями не обмежились – обговорювали економічну кризу та політичну програму партії. Про це 14 липня інформує репортер «Волинських Новин».
 
Святкування ювілею Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» відбулось у київському Міжнародному виставковому центрі. Захід зібрав навколо себе прихильників партії з усієї України та іноземних гостей.
 
Першими із річницею партію величезною листівкою та серцями у вигляді повітряних куль привітало молоде покоління всеукраїнського об’єднання – «Батьківщина Молода». Свої слова вітання висловили і представники «Європейської народної партії», спільним мотивом у яких було те, що Юлія Тимошенко – «справжній приклад європейського лідера». Крім того, листівки ювілянту прислали 34 братські партії з Іспанії, Греції, Словаччини та інших країн. На святкування також завітали лідери українських партій, зокрема Юрій Луценко, Микола Катеринчук, Борис Тарасюк та інші. Свої компліменти імениннику, в тому числі й голові об’єднання Юлії Тимошенко, висловив екс-президент України Леонід Кравчук: «У мене вже давно є симпатії до Юлії Тимошенко як до жінки, як до політика і як до розумної людини».
 
Однак святковий з’їзд «Батьківщини» не обмежився лише якнайкращими побажаннями. Голова партії Юлія Тимошенко також розповіла про важкий шлях «Батьківщини», на якому траплялися навіть ув’язнення. «Були випадки, коли у нас до 50 людей були у в’язниці», – згадала Тимошенко перебування в опозиції за часів президентства Леоніда Кучми. Тому вона висловила велику подяку тим, хто був із партією з самого початку і пережив ті важкі часи. Як результат «кучка людей перетворилась у півмільйону гвардію», у руках якої є тепер влада.
 
Проте Прем’єрка акцентувала увагу і на помилках «Батьківщини». Зокрема вона зауважила, що є люди, «які потрапили, на жаль, випадково, які своєю бездіяльністю або діяльністю, яка є недостойною, намагаються принизити авторитет нашої партії». «Ми зобов’язані критично подивитися на наші лави, проаналізувати кожну людину, яка сьогодні представляє обличчя нашої партії», – наголосила лідер «Батьківщини». «Все, що нам потрібно – попрати і віддати у хімчистку й оновити наш чистий, білий, яскравий колір наших прапорів. Я думаю, ми зробимо», – підсумувала Тимошенко.
 
Крім того, лідер партії зупинилася на питанні економічної кризи в Україні. Вона зауважила, що наша країна зіткнулась із цією проблемою, коли у неї був нульовий баланс, нереформована економіка, слабка система влади, а провідні політики замість виправлення ситуації пророчили Україні дефолт. «Усього того, що вони пророчили, просто не сталося. Тому що наша команда була потужною, креативною, інтелектуальною і дієвою», – сказала вона. «Проте ми сьогодні не в ейфорії, і не в оптимізмі, а просто у хорошій робочій формі», – додала Прем’єр-міністр.
 
Серед планів, які оголосила лідер партії, – зробити український народ соборним, створити коаліцію, нову конституцію, провести референдум щодо устрою країни, створити умови для опозиції та інше. Наприкінці святкового заходу підписали резолюцію ювілейного з’їзду, у якій визначено три принципи роботи партії: сіяти мир, спокій і добро, не втручатись у політичні протистояння та сприяти об’єднанню та зміцненню України; пошук шляхів подолання кризи; підготовка до президентських виборів.
 
Крім цього, у зв’язку із ювілеєм всеукраїнського об’єднання вручили більш ніж дві тисячі медалей ветеранам партії та понад п’яти тисяч партійних почесних відзнак.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 15 Липня 2009 09:27
Ага, постирать флаги и зашить девственность, и завтра снова в бой. Лозинский во фракции БЮТ - козел отпущения, на сафари к нему полпарламента, наверно, ездило. Случайное непопадание, мля. Тьфу. Харкаться хочется.
Анонім Показати IP 15 Липня 2009 11:11
Якби хтось інший проводив такий захід в робочий день,то напевно був би скандал.А їм все можна .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus