USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Вогонь забрав життя двох волинян

16 Травня 2016 15:47
У пожежі загинув чоловік. Трагедія трапилася у селі Радошинка Камінь-Каширського району. Про це повідомляють у прес-службі ДСНС Волині.

Пожежа виникла в дерев’яному житловому будинку. Вогонь пошкодив дерев’яний лежак, невелику площу підлоги біля нього та хатні речі.

Невелике загоряння мешканці села ліквідували самотужки, а на місці події виявили тіло 81-річного власника. Причину загибелі чоловіка та обставини, за яких трапилася пожежа з’ясовують правоохоронні органи.

Також вогонь забрав життя мешканця Ківерець. 11 травня трапилася пожежа у дерев’яному будинку в Ківерцях. На місце події о 19:38 направили чергову варту рятувальників ДПРЧ-8, які прибули за 4 хвилини. Уже за 16 хвилин вони повністю ліквідували загоряння. Під час приборкання пожежі виявили тіло 49-річного сина власниці.

Усього за минулий тижлень рятувальники загасили 12 пожеж.

Так, уночі 11 травня на вулиці Чорновола в Луцьку мешканці довколишніх будинків помітили пожежу на відкритій території. О 02:35 на місце виклику прибули рятувальники найближче розташовано підрозділу – Частини спеціальної пожежної техніки. З’ясувалося, що горить гілля та автомобільні шини на площі 10 м кв. За три хвилини працівники ДСНС локалізували поширення вогню, а ще за чотири – приборкали його остаточно.

13 травня о 06:13 мешканці чотириповерхового будинку на вулиці Винниченка у Нововолинську відчули запах диму й негайно викликали рятувальників. За дві хвилини на місце лиха прибули бійці ДПРЧ-5 у складі двох відділень. З’ясувалося, що пожежа виникла в квартирі на третьому поверсі. За 16 хвилин співробітники ДСНС локалізували горіння, а о 06:46 ліквідували його. Завдяки оперативному реагування рятувальників вдалося уникнути людських жертв, проте пожежа встигла завдати матеріальних збитків – вогонь знищив диван, хатні речі та пошкодив стіни у квартирі.

Того ж дня о 17:03 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку на вулиці Коцюбинського у Луцьку. Усього 8 хвилин знадобилося рятувальникам Частини спеціальної пожежної техніки, щоб її загасити. У результаті пожежі вогнем знищено диван та ковдру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus