USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Володимир-Волинське ТМО з 2021 року стане опорною лікарнею

17 Липня 2020 11:32
Володимир-Волинське ТМО стане опорною лікарнею вже з 1 січня 2021 року.

Про це повідомив народний депутат Ігор Гузь у фейсбук.

Народний депутат Ігор Гузь разом із першим заступником міського голови Володимира-Волинського Ярославом Матвійчуком та керівником Володимир-Волинського ТМО Тетяною Ващук провели зустріч із міністром охорони здоров‘я Максимом Степановим, під час якої і було прийняте відповідне рішення.

«Отримана згода міністра, що з 1 січня 2021 року Володимир-Волинська лікарня буде опорною і відповідно буде отримувати всю визначену допомогу від держави, насамперед медичну апаратуру. Було проговорено, яка апаратура вкрай необхідна для лікарні Володимира-Волинського, ми надали список. Є надія, що вже з січня наступного року вона буде надходити до медзакладу», – зазначив Ігор Гузь.

Також народний обранець наголосив, що нововолинська та любомльська лікарні залишаються опорними, ніхто в них статус не відбиратиме.

«Проговорили питання співпраці з НСЗУ, були проблеми з укладеними угодами. Міністр взяв це питання на власний контроль. З 1-го вересня буде часткове підняття заробітної плати, і знову ж таки, зі слів міністра, з нового року буде суттєве підняння зарплати», – зауважив заступник міського голови Ярослав Матвійчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus