USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Володимирців активно працевлаштовуються восени

13 Листопада 2008 11:40
У Володимир-Волинському міськрайонному центрі зайнятості відбувся семінар для роботодавців у галузі будівництва на тему «Підбір кадрів за сприяння служби зайнятості та шляхи забезпечення збереження трудового потенціалу в сучасних умовах», – повідомляють 13 листопада «Волинські Новини».
Як інформує Волинський регіональний цент зайнятості, на ринку праці міста та району спостерігається  незначне зменшення кількості вакантних посад та збільшення кількості осіб, що звернулися до центру зайнятості в пошуку роботи. Ріст кількості звернень громадян у листопаді є традиційним, пов’язаним із сезонним характером діяльності окремих підприємств.
Семінар відвідали керівники 9 підприємств. Представник КП «Промжитлобуд» виявив бажання взяти на дотаційне робоче місце  муляра, а ВАТ «Володимир-Волинська БММ» має намір укласти договір на стажування покрівельника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus