USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волинь» на виїзді зіграє проти ФК «Агробізнес». Історія протистояння

4 Квітня 2021 18:16
«Волинь» на виїзді зіграє проти одного з лідерів Першої ліги – хмельницької команди ФК «Агоробізнес». Матч відбудеться 5 квітня у Волочиську на стадіоні «Юність».

Як інформує клубна пресслужба лучан, початок гри - о 15:00. Пряму трансляцію матчу можна дивитися в YouTube.

Футбольна весна почалася для клубу з Волочиська казково – команда Олександра Чижевського створила гучну сенсацію, вибивши з Кубка України «Шахтар», а потім продовжила свою переможну серію в Першій лізі до восьми матчів. Проте поразка від «Металіста 1925» (1:2), а потім непереконлива нічия з «Альянсом» (1:1) дещо відкинула колектив з Хмельниччини у турнірній таблиці дивізіону. Утім, як і раніше, – це один із найбільш потужних колективів сезону, який у зимове міжсезоння точково підсилився, повернувши до складу Ігоря Бойчука, а також підписавши бомбардира «Кристала» Івана Гливого та Владислава Шаповала, який починав сезон у Луцьку. Щоправда, при цьому в матчі проти «Волині» господарям доведеться обійтися без головного голеадора команди та усієї Першої ліги Руслана Черненка, а також екслучанина Юрія Романюка – обидва пропускатимуть гру через дискваліфікації.

«Волинь» після двох сухих перемог над «ВПК-Агро» (4:0) та «Нивою» (2:0) не зуміла забити вдома «Миколаєву», завершивши матч у нічию. Мировий результат не дозволив підопічним Василя Сачка підтягнутися до четвірки лідерів, двоє з яких втратили очки у минулому турі. Крім того, минулий матч через травми пропускали Вячеслав Шарпар та Мішель Нкололо, і поки незрозуміло, чи зможе команда розраховувати на них під час складного виїзду до Волочиська. Але в минулому матчі уже був в заявці Віталій Приндета, який раніше був відсутній через пошкодження, а у складі немає дискваліфікованих гравців. Якоїсь додаткової мотивації на такого суперника, як «Агробізнес», луцьким гравцям також не треба – тож можна не сумніватися, що у понеділок «хрестоносці» намагатимуться боротися за максимальний результат.

VERSUS

Історія взаємовідносин обох команд розпочалася позаминулого сезону. У дебютному поєдинку «Волинь» перемогла на виїзді (2:0), однак у Луцьку команди розійшлися миром – 0:0. Минулого сезону «хрестоносці» перемогли в домашньому поєдинку (2:1), однак в другому колі розгромно поступилися у виїзному матчі, який відбувався на Львівщині (0:3). А цього сезону в Луцьку «Волинь» здобула свою першу перемогу в чемпіонаті України саме над «Агробізнесом» (2:1).

Цікаво, що за «Агробізнес» виступає ціла низка ексфутболістів «Волині»: Сергій Петров, Юрій Романюк, Владислав Шаповал, а також Дмитро Юхимович, який свого часу виступав за «хрестоносців» на дитячо-юнацькому рівні. Ну, звісно, й керманич клубу з Волочиська Олександр Чижевський – корінний лучанин, який, проте, майже не грав у рідному місті на професійному рівні.
АРБІТРИ

Гру обслуговуватиме арбітр УПЛ Олександр Дердо з Чорноморська. Позаминулого сезону він уже працював на гостьовому матчі «Волині» проти «Металіста 1925» (0:1). Асистенти арбітра – Андрій Єрємєєв (Миколаїв) та Руслан Єрмоленко (Чернігів). Резервний арбітр – Віталій Маляр (Хмельницький). Спостерігач арбітражу – Мирон Біць (Львів).

ВІЗИТІВКА

Суперник – «Агробізнес» (Волочиськ)

Рік заснування: 2015

Кольори клубу: синьо-жовті

Офіційний сайт клубу: http://www.fcab.com.ua/

Головний тренер: Олександр Чижевський

Місце у таблиці Першої ліги: 4 (18 матчів, 11 перемог, 2 нічиї, 5 поразок, різниця голів 35:17, 35 очок)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 5 Квітня 2021 12:06
ФК "Волинь" - однозначно, програш забезпечений. ФК "Агробізнес" - ФК "Волинь" 2:0.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus