USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.70 9.86

«Волинь» виграла перший спаринг на зимових зборах

1 Лютого 2019 19:36
Перший контрольний матч зимових зборів луцька «Волинь» грала проти «молодіжки» київського «Динамо», на базі киян у Конча-Заспі.

З перших хвилин звітного поєдинку підопічні Андрія Тлумака потужно почали доводити свою перевагу над динамівською молоддю, інформує клубна прес-служба лучан.

Ударний квартет Волошинович - Западня - Кожанов - Карпенко мав досить відчутну підтримку флангових захисників і центру півзахисту, і на 4-й хвилині це принесло свої плоди. Новачок нашого клубу Ростислав Волошинович прострілив з правого флангу, а Младен Бартулович увірвався у штрафний майданчик і ногою метрів з 10-ти переправив «кулястого» у сітку воріт столичних опонентів.

Не минуло й десяти хвилин, як «процедура» повторилася знову, тільки гол став набагато яскравішим: Волошинович знову подав з правого флангу, а досвідчений хорват цього разу головою за неймовірною траекторією і без шансів для голкіпера відправив м’яч прямісінько у «дев’ятку» динамівських воріт – 0:2!

А на 25-й хвилині Ростислав відзначився уже як бомбардир, з другої спроби підібравши відскок біля воротарського майданчика киян і точно пробивши у ціль – 0:3.

Взагалі перший тайм у виконанні нашої команди був дуже солідним. Добряче «тероризували» захист суперників і Ігор Карпенко, і Артур Западня, і Денис Кожанов, який у цьому матчі грав дещо незвичну роль під центральним нападником. Самовіддано зіграли і захисники «Волині»: Сергій Петько та Міха Горопевшек в останню мить рятували команду від пропущених голів, як і голкіпер Олександр Воробей, який підчищав в усіх інших епізодах.

Після перерви тренерський штаб на чолі з Андрієм Тлумаком переглядав потенційних новачків нашої команди, випустивши лише декількох футболістів зі звичного складу «Волині». Не сказати, що «Хрестоносці» поступалися суперникам, однак акцент гри дещо змістився у бік наших воріт. У середині другого тайму динамівцям вдалося забити ударом з-за меж штрафного майданчика після швидкого розіграшу стандартного положення. Утім, більшого досягнути суперникам волиняни не дозволили, святкувавши перемогу в першому товариському матчі 2019-го року – 1:3.

Свій перший навчально-тренувальний збір «Волинь» завершить 9 лютого, коли зіграє ще одну товариську гру проти львівської аматорської команди «Демня». А вже 11 лютого наші футболісти вирушать на перший закордонний збір до Туреччини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus