USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Волинь має нового керівника регіонального відділення ФДМУ

30 Липня 2008 14:14
Волинську область із робочим візитом відвідала голова Фонду державного майна України Валентина Семенюк. Його мета – призначення замість Івана Устянчука, який очолював регіонального відділення ФДМУ, нового керівника цієї структури на Волині Едуарда Стоєва. Про це 30 липня інформує репортер «Волинських Новин».
Як зазначила пані Семенюк, віднедавна до компетенції її відомства належать і земельні питання. Це, на її думку, покладає велику відповідальність на новопризначеного Едуарда Стоєва і колектив регіонального відділення Фонду.
Голова ФДМУ подякувала попередньому керівнику Івану Устянчуку за плідну працю, зокрема за те, що у 2006 році Волинь однією з перших провела інвентаризацію держмайна. Окрім того, він отримав нове призначення – посаду радника Валентини Семенюк. Також Іван Устянчук зберігає своє місце у колегії ФДМУ.
На представленні очільника ФДМУ на Волині були присутні голова ОДА Микола Романюк, його заступник Василь Байцим, заступник голови облради Борис Загрева і колектив Волинського регіонального відділення Фонду. Керівники Волині привітали із призначенням Едуарда Стоєва й подякували за труди пану Устянчуку, якому вручили подяку та квіти.
Валентина Семенюк побажала плідної співпраці між новим керівником регіонального відділення і колишнім, який теж залишається працювати у Фонді. Адже причина його звільнення із керівної посади – пенсійний вік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus