USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Волиньагрохолдинг» проти «Пан Курчак» – хто кого?!

19 Вересня 2008 09:20

Під час особистого прийому у першого заступника голови Волинської облдержадміністрації Віталія Заремби керівник ФГ «Волиньагрохолдинг» Руслана Антонівна розповіла, що протистояння за територію та майно СГВК «Шепель» у селі Шепель Луцького району, між АПГ «Пан Курчак», ліквідаційною комісією та ФГ «Волиньагрохолдинг» продовжується. Про це 18 вересня повідомляє репортер «Волинських Новин».

Конфліктна ситуація навколо СГВК «Шепель» виникла досить давно. Як розповіла керівник ФГ «Волиньагрохолдинг», у селищі міського типу Млинів, що на Рівненщині, її фірма має у власності м’ясокомбінат. І тому підприємство зацікавилося у створенні власної сировинної бази. Тоді вона познайомилася з керівником СГВК «Шепель», який, за її словами, до останнього намагався зберегти збанкрутіле підприємство, як єдиний комплекс. За домовленістю, ФГ «Волиньагрохолдинг» зобов’язувалося сплачувати борги обсягом 2 мільйони гривень.
Однак, проблема виникла в тому, що АПГ «Пан Курчак» також вирішило отримати у власність два корівника, де планувалося вирощування курей. Ліквідаційна ж комісія, у свою чергу, почала вимагати від ФГ «Волиньагрохолдинг» ще 11 мільйонів гривень, як вартість підприємства. За словами Руслани Антонівни,  вартість майна,  за оцінкою експертів, становить близько 1,8 мільйона. «Так що сума, названа ліквідаційною комісією, є просто космічною», – сказала вона.
Керівник ФГ «Волиньагрохолдинг» наголосила, що створення подібних сировинних комплексів є можливим і на Рівненщині, оскільки таких проблем там немає. А владці будуть звітуватися кількістю не великої рогатої худоби, а курей.
Пан Заремба сказав, що після ознайомлення зі справою, він зможе посприяти у вирішенні цього питання. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ПакКурчак Показати IP 25 Серпня 2016 18:08
ЧОрнороту треба наказати, що розкрадаэ державу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus