USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинян попереджають про автівки-«двійники»

19 Січня 2016 11:08
Волинян застерігають бути пильними при купівлі авто. Адже нерідко невисока ціна автотранспортного засобу при наявності достатньо якісних показників може приховувати небезпеку для нового власника автомобіля, що купується, - інформують Хроніки Любарта.

Як повідомляють у прес-службі Регіонального сервісного центру МВС у Волинській області, навіть при відсутності «небезпечних» факторів, пов`язаних з авто, варто здійснити перевірку автомобіля на відсутність ознак «двійника», скориставшись послугами експерта, для усунення проблем в майбутньому.

Протягом достатньо тривалого часу в Україні існує ситуація з постійним показником існування автомобілів-«двійників», злочинна суть яких полягає у перебитому номері кузова, котрий переноситься методом копіювання з авто-«оригінала», а також у підробленому техпаспорті, що виготовляється ідентично до авто-«оригінала».

Негативними наслідками цього протиправного діяння для автовласників, окрім недійсності техпаспорта, можуть бути отримання власником авто-«оригінала» повідомлень про скоєння адміністративного правопорушення, повісток до суду за скоєння дорожньо-транспортної пригоди тощо.

«Шановні автовласники! У зв`язку з вищевикладеним ми радимо Вам убезпечити себе перед купівлею автотранспортного засобу шляхом звернення до компетентних осіб, що уповноважені та мають спеціальні знання стосовно здійснення перевірки автомобіля. Для цього Ви можете скористатися послугами фахівців-експертів, котрі проводять необхідну перевірку автотранспортного засобу, надаючи наступні послуги:

• Встановлення дійсності реєстраційних документів (свідоцтв про реєстрацію автотранспортного засобу, тимчасові талони)

• Встановлення року виготовлення автотранспортного засобу

• Встановлення ринкової вартості автотранспортного засобу при укладанні договорів купівлі-продажу автотранспортного засобу

• Дослідження ідентифікаційних номерів агрегатів автотранспортного засобу (кузова, рами, двигуна)

• Встановлення об’єму двигуна», - йдеться у повідомленні
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
дідо Показати IP 19 Січня 2016 11:30
майже всі мерси,ауді та бмв на яких їздять працівники МВС та СБУ.
Анатолій Показати IP 19 Січня 2016 14:09
Безкоштовна реклама експертів.
Ільяс Показати IP 19 Січня 2016 14:24
та тих двійників просто море. пора уже поліцейським зупиняти автівки та перевіряти права . VIN код та техпаспорт.
Волинянин до Ільяс Показати IP 19 Січня 2016 22:13
А Чому у Німетчіні нема двійникив ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus