USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянам не потрібно брати з собою «гору рюкзаків», коли йдуть в армію

2 Лютого 2015 17:45
Подекуди волиняни готують собі військове спорядження самостійно, навіть беруть бронежилети під час мобілізації. Військовий комісар розповів, що ж насправді необхідно брати з собою, а що – ні.

Про це йшлося під час оперативної відеонаради голови облдержадміністрації Володимира Гунчика з керівниками міст та районів Волині сьогодні, 2-го лютого.

Аби розвіяти міф, що в армії нічого немає, й усе потрібно брати з собою, звернувся до краян виконувач обов’язків військового комісара Волинського обласного комісаріату Роман Кулик.

«Часто люди запитують, що потрібно із собою брати, коли їх мобілізують. Є й такі, хто бере із собою усе, що завгодно – гори рюкзаків та навіть бронежилети. Загалом, у повістці вказано перелік речей, які необхідно мати: паспорт, ідентифікаційний код, військовий квиток, речовий мішок, кухоль, рушник, продукти харчування на один день. Більше ніхто нічого не повинен брати із собою. Усе інше – на власний розсуд», – повідомив комісар.

Він також додав, що приносити із собою алкоголь заборонено.

Раніше, відповідаючи на запитання представників ЗМІ, Роман Кулик запевнив, що бійці, яких мобілізують в рамках 4-ї хвилі, будуть повністю забезпечені кевларовими бронежилетами та шоломами а також необхідним спорядженням. Отож, родичам та друзям мобілізованих не доведеться купувати за свої кошти бійцям оснащення, так як це здебільшого траплялось під час перших трьох хвиль.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВОЛИНСЬКІ ПАТРІОТИ ЙДУТЬ ДО ВІЙСЬКА ДОБРОВІЛЬНО

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, чому на Волині вручають більше повісток, ніж кількість осіб, яких призиватимуть під час 4-ї хвилі мобілізації. Також повідомлялося про те, що потрібно знати про мобілізацію волинянам: як відбуватиметься, хто підлягає службі, скільки осіб з Волині залучать, та кого четверта хвиля не стосується.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 2 Лютого 2015 17:51
звичайно нічого не потрібно брати з собою,адже достатньо бажаючих "зігріти" солдат серед обливальників тут,шкода тільки,що вони не хочуть їх "зігрівати" своєю присутністю на передовій
Просто мама Показати IP 2 Лютого 2015 18:20
На львівському сайті жінки чиїх чоловіків мобілізували навпаки радять брати все що понесеш, бо там нічого не має. Щоб потім не ламали голову рідні як передати все необхідне на війну.
Ольга Показати IP 2 Лютого 2015 20:13
Кількість загиблих силовиків на 1 млн. осіб. 1. Волинська обл. 86,4 8. Львівська 40,6 16 Тернопільська 26,1 17. Івано-Франківська 26,0 18. Рівенська 24,1 19. Київська 22,6 Хто пояснить чому стільки беруть з Волині????? А потім кричать що стільки зрадників ??????? ГА!!!!!!!
пенсінер зсу Показати IP 2 Лютого 2015 21:18
мобілізувати треба щоб воювати, а неслужити цілю більше ніж 9 місяців, поки небуде наступу ....загиблим небуде кінця так як і війні !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus