USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиняни повернулися з Міжнародних зборів «Bushinkan International 2015»

19 Липня 2015 22:00
Більше десятка країн світу долучилися до Міжнародних зборів «Bushinkan International 2015». Серед сотень спортсменів світового класу був і волинянин Михайло Савчук.

Міжнародні збори «Bushinkan International 2015» відбулися минулого тижня в курортному місті Затока Одеської області. Цього року на Міжнародні збори інтенсивної підготовки з Джиу-Джитсу приїхали більше 270 бійців, які практикують традиційні та спортивні напрямки Джиу-Джитсу. Вони представляли 14 країн світу, серед яких, зокрема, Україна, Білорусь, Молдова, Румунія, Ізраїль, Німеччина, Греція, Литва, Естонія та інші.

«Незважаючи на непрості для нашої країни часи, з року в рік кількість представників Бушинкан Джиу-Джитсу збільшується. І це видно по кількості учасників, які приїжджають з різних куточків України та інших держав. На цих зборах був досить щільний графік і режим тренувань. Ми відчували постійну втому, була сильна спека, втім, заходи такого плану дають людині, яка практикує бойові мистецтва, величезний новий досвід, потужний поштовх, сильну мотивацію до нових спортивних досягнень та власного самовдосконалення», - розповідає тренер клубу з Бушинкан Джиу-Джитсу, Бразильского Джиу-Джитсу та Грепплінга «GARDA», офіційний представник Бушинкан Джиу-Джитсу у Волинській області Михайло Савчук.

З його слів, визначною подією зборів Bushinkan International 2015 був відкритий Кубок Бушинкан з «Не-Вадза» (боротьби в партері). У ньому бійці змагалися за допомогою больового, задушливого прийому або прийому, що змушує супротивника здатися. Цікавим тут є те, що змагаються учасники без часу для відпочинку – до перемоги, коли на татамі залишиться один спортсмен.

У цьому турнірі брав участь і Михайло Савчук. Він блискавично виграв 3 сутички задушливими прийомами, втім, від подальших змагань повинен був відмовитися через отриману травму.

На Міжнародних зборах «Bushinkan International 2015» спортсмени брали участь у таких майстер-класах:

- Бушинкан Джиу-Джитсу (бойове джиу-джитсу)

- Мотоха Йошин Рю (традиційна старовина гілка Самурайського двобою)

- Бразильське Джиу-Джитсу та Грепплінг (спортивні види боротьби)

- Джукошин Джиу-Джитсу (Блискавична система самозахисту)

- Дайто Рю Айкі Дзюцу (традиційна старовинна гілка Самурайського двобою)

- Мотобу Рю Карате Дзюцу (старовина школа бойового Карате)

Окрім цього, спортсмени мали можливість долучитися й до майстер-класів з «CrossFit-підготовки» бійців, тактики і використання джиу-джитсу для бійців «ММА» і техніки роботи зі зброєю.

Громадська організація «ГАРДА» висловлює подяку небайдужим волинянам, які сприяють популяризації Джиу-Джитсу нашого краю, завдяки підтримці яких неодноразово їздили на змагання та привозили перемоги. Зокрема: громадській організації «Волинське об’єднання підприємств-метал», Блащуку Євгенію Мирославовичу, а також підприємцю Олексію Шмігелю.

Волиняни кажуть, що нові знання вже готові використати у двобоях в найближчих змаганнях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
поха Показати IP 19 Липня 2015 22:17
Миша красава!!!!!
Анонім Показати IP 19 Липня 2015 22:21
а толку .........
Алекс до Анонім Показати IP 19 Липня 2015 22:55
Молодець!!! Так тримати.....
Алекс до Алекс Показати IP 19 Липня 2015 22:58
Ти просто звір мабуть......
розум Показати IP 19 Липня 2015 23:11
А далі що?
Rita Показати IP 19 Липня 2015 23:39
Молодці хлопці!!! В Правильному напрямку рухаєтесь!!! Спорт треба розвивати.
лемко Показати IP 19 Липня 2015 23:58
молодці. міша, ти крутий! garda - форевер!
Неспортивна дівчина Показати IP 20 Липня 2015 13:28
Приємно, що знайомі тобі люди досягають таких висот у спорті, не зупиняються, розвиваються далі і надихають інших. Савчук - молодець! Так тримати. Надіюсь і нього вистачить часу і наснаги вчити, і прививати любов до спорту підростаючому поколінню.
Олява Показати IP 20 Липня 2015 20:14
Чоловіки, які займаються спортом, не зважаючи яким саме видом, заслуговують на повагу. Здоровий спосіб життя повинен бути пріорітетом. Особлива подяка Міші за те що прослсвляє наш Волинський край у цьому руслі і є взірцем для підростаючого покоління. А на питання: а що далі ? - відповість час, кому так цікаво.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus