USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинянин, який впав на вила, пішов на поправку

31 Серпня 2017 11:45
Завдяки небайдужим людям хлопець, який наштрикнувся на вила, починає одужувати, інформує Район. Шацьк.

Родина Карпуків із села Прип’ять щиро дякує усім, хто допоміг родині у скрутну хвилину, підтримав морально, а основне - фінансово, що й допомогло їхньому сину Богдану стати на ноги.

Нагадаємо, 16 серпня у ЗМІ повідомлялося, що юнак із села Прип'ять наштрикнувся на вила й важко травмував хребет і легеню. Для порятунку хлопця терміново збирали кошти на лікування. Згодом хлопця прооперували.

Внаслідок падіння на вила сімнадцятирічний хлопець пошкодив хребет із защемленням спинного мозку, легеню, навколочеревну порожнину, тазові розлади. Через декілька днів хлопцеві в обласній дитячій лікарні зробили дві операції, на що в родини пішло чимало коштів. Щодня протягом декількох тижнів у сім’ї йшло майже дві тисячі гривень на ліки.

Допомогли зібрати на лікування гроші родичі, знайомі родини, односельчани, жителі навколишніх сіл Кропивники, Вілиця, Плоске, Положево, Шацька, а також передавали гроші й з інших населених пунктів району, церковних громад. Усім, хто допоміг хлопцеві стати на ноги та переживав за його здоров’я – родина щиро дякує та бажає, щоб у їхньому житті все вдавалося, Бог благословляв на хороші справи.

Тепер після тривалого лікування Богдана відпустили на місяць додому, він уже поволі починає ходити на милицях, не втрачає оптимізму та надіється, що скоро зможе повноцінно ходити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
волинянка Показати IP 2 Вересня 2017 18:53
Богу дякувати .Виздоровлюй молодий чоловіче і нехай усе в Тебе буде добре із здоров'ям і в житті щастить . І лікарі молодці, що знають що роблять

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus