USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянин везе два «срібла» з Сеула. ФОТО

20 Травня 2015 16:12
Всесвітні ігри для незрячих та слабо зрячих спортсменів відбулися в столиці Південної Кореї. Волинський пауерліфтер Вадим Гречко здобув на світовій першості дві срібні нагороди.

У ваговій категорії 82,5 кілограма Вадим у триборстві показав сумарний результат 570 кілограмів (207,5+127,5+235). Це підняло його на другу сходинку п’єдесталу. Піднявши 127,5 кілограма у дисципліні жим лежачи, він забезпечив собі друге корейське «срібло».

Тренується Вадим Гречко разом зі своїм батьком Анатолієм Гречком в спортзалі «Інтер-Атлетика» під керівництвом заслуженого тренера України з пауерліфтингу Олега Хомяка.

- Вадим – цілеспрямований і серйозний спортсмен. Йому не потрібно налаштовуватися перед виходом на помост, він завжди себе тримає в руках. Яку вагу йому тренери поставлять, ту він і візьме, - розповідає тренер. – Зважаючи на те, що за три тижні до стартів він отримав травму, цей результат є надзвичайним успіхом.

Нагадаємо, це вже не перша міжнародна звитяга Вадима. У 2013-му хлопець виборов «золото» на ЧС в Китаї. Минулогріч на Чемпіонаті Європи з пауерліфтингу

та Чемпіонаті світу з жиму лежачи, що відбувалися паралельно в Туреччині, спортивне сімейство Гречків привезло цілий комплект нагород.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЛУЦЬКУ – НАЙМАСШТАБНІШИЙ ЧЕМПІОНАТ ЗА ВСЮ ІСТОРІЮ ВІТЧИЗНЯНОГО ПАУЕРЛІФТИНГУ

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Толя Показати IP 20 Травня 2015 16:21
Молодець
знаю) Показати IP 20 Травня 2015 20:30
Вадім ти найкращий

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus