USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинянин везе «золото» з Китаю. ФОТО

12 Вересня 2013 10:26
Волинянин Вадим Гречко, майстер спорту України міжнародного класу у ваговій категорії до 82,5 кілограма виборов найвищу відзнаку у триборстві та був бронзовим призером у жимі лежачи на міжнародних змаганнях в Китаї. Про це пише Волинська газета.

Спортсмен займається під керівництвом заслуженого тренера України Олега Хом’яка.
До речі, це далеко не перші високі здобутки нашого земляка: Вадим уже був бронзовим призером на чемпіонаті в Туреччині, де, крім того, встановив світовий рекорд у присіданні 2010 року.

ДОВІДКА:
Пауерліфтинг — силовий вид спорту, в якому підіймають штангу. У якості змагальних дисциплін виконуються три вправи — присідання зі штангою на плечах, жим штанги лежачи і тяга штанги, які в сумі силового триборства і визначають кваліфікацію спортсмена.

У пауерліфтингу застосовують таке спорядження: пояс, бинти на коліна і на зап’ястя, майку для жиму лежачи, комбінезон для присідання, комбінезон для станової тяги. Спорядження в пауерліфтингу передусім призначене для захисту від травм, але водночас за рахунок жорсткості тканини дає надбавку від п’яти до кількох десятків кілограмів у кожному русі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus