USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волиньрада звільнила головного лікаря онкодиспансеру

23 Листопада 2017 13:25
Депутати Волинської обласної ради звільнили з посади головного лікаря Лікувально-профілактичного закладу «Волинський обласний онкологічний диспансер» Людмилу Бубенову.

Своє рішення обранці громади мотивували тим, що головлікар «провалила реформу».

Про це стало відомо під час 16-ї сесії Волинської облради 23 листопада.

Як повідомив депутат Олександр Зінчук, члени профільної постійної комісії пропонували звільнити головного лікаря з 1 грудня. До Людмили Бубенової, з його слів, є багато питань. Зокрема, як наголосив Зінчук, реформа в онкодиспансері під її керівництвом була провалена.

До призначення головного лікаря Лікувально-профілактичного закладу «Волинський обласний онкологічний диспансер виконання обов’язків головного лікаря вирішили покласти на завідувача онкомамологічним відділенням – Юрія Малімона.

Як повідомлялося, на посаду головоного лікаря Людмилу Бубенову призначили восени 2016 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Андрій Показати IP 23 Листопада 2017 13:59
Пан Зінчук уже бачив наслідки реформи в Україні?Може поділиться враженнями від цих реформ?
Іван Показати IP 23 Листопада 2017 14:06
Зінчук брехун хоче накласти руку на закупівлю медичного обладнання.
Обурена Показати IP 23 Листопада 2017 18:28
Дуже прикро, що такі керівники, які вкладають всі зусилля для розвитку ООД не угодні нашій владі! За рік керваництва Бубеневої було зроблено більше ніж за десятки років правління попереднього лікаря! А все тому що, Людмила Степанівна не крала державні кошти, а вкладала кошти в закупівлю обладнання та ремонти, навідміну від інших, які їздять на крайслерах, джипах мерседесах, і мають вілли закордоном! Чомусь вона не має ні автомобіля, ні будинка, ні закордоном ні разу не відпочивала! Але де ж там, з нею каші не звариш, не змогли роздеребанити бюджет річний!) А Малімон ще всім покаже як потрібно керувати( красти)! В Підсижував, наводив наклепи, і нарешті дорвався до влади! "Шановний" Юрію все повернеться сторицею! А Людмилі Степанівній бажаю здоров'я їй та її сім'ї!
Феміда Показати IP 23 Листопада 2017 21:38
Реформи в обласних лікарняних установах ще не починались, і ще не скоро почнуться. Зінчук розвалив проктологію і взявся активно за онкологію. Обласній раді давно треба позбутися цього горе депутата.
Пацієнт Показати IP 24 Листопада 2017 19:59
Шок для всього колективу.... А які методи застосовані?... Яким же треба бути "нєгодяєм" щоб таким чином приходити до влади,невже не можна було вже один місяць почекати, як будо прийнято на попередній сесії!!! Так образити порядну людину....Немає слів.... Але все в житті повертається бумерангом....А Людмилі Степанівні здоров я і терпіння. Ми її поважаємо і любимо. Я не думаю що "слідуючий" головний лікар не буде мати такої поваги колективу як Людмила Степанівна. Він ще всім покаже " де раки зимують".
Тетяна Показати IP 24 Листопада 2017 20:43
Це все підлаштовано. Дуже шкода що так сталося. Честь і повага такому лікарю!!! Вона була чудовим керівником. Я маю велику надію що вона залишиться працювати. Це дуже порядна людина. Людмила Степанівна спасла мені тата і я буду вдячна ій все життя. Будьте здорові!!!
Лучанка Показати IP 24 Листопада 2017 20:47
Хто такий Зінчук? - Це депутат ... один!... А хто його уповноважив? - Ми - народ. Так чого не запитати народ? Чого пан депутат керує як хоче? А де всі інші депутати? Кого ж ми вибрали? Так питається в задачі - може на вибори не йти?.... Всеодно роблять що хочуть. Казав Гордон: "все роблять гроші". От і робіть висновки чого міняють доброго порядного головного лікаря.
Пацієнт Показати IP 26 Листопада 2017 13:16
Так причину треба було знайти, щоб звільнити. А у мізкаж вистачило місця тільки на таку версію .... Не хотіла впроваждувати Степанівна їхні особисті "рефорими". А кінець року через місяць і грошики "упливуть". От і треба було людину, яка допоможе за місяць наздогнати втрачене за рік.... а там не тисячі!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus