USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинська влада - проти звільнення начальника Ягодинської митниці

7 Листопада 2014 15:35
Поки волинські підприємці вимагають замінити виконувача обов’язків начальника Ягодинської митниці, влада задоволена його роботою.

Про це стало відомо під час звіту за 100 днів роботи голови ОДА Володимира Гунчика сьогодні, 7 листопада.

Нагадаємо, представники Громадської організації «Всеукраїнська асоціація імпортерів автомототехніки» надіслали відкритий лист на адресу голови Волинської ОДА, прокурора області, керівника ДФІ Волині з вимогою відставки виконувача обов’язків начальника Ягодинської митниці Андрія Андрейківа.

Натомість голова ОДА Володимир Гунчик переконує, що ця людина не лише не скоювала злочинів на своїй посаді, а й прикрила незаконний бізнес.

З його слів, керівник Ягодинської митниці своїм рішенням припинив ввіз на Волинь напіврозібраних автомобілів, чим і заслужив невдоволення.

«38 тисяч кузовів ввезені на територію України. І це не Daewoo, які в нас збираються, а Mercedes, Audi. Андрейків наступив на хвіст незаконному бізнесу, тому його й хочуть усунути», - вважає очільник ОДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Олег Показати IP 7 Листопада 2014 15:37
Гунчик на фоні Клімчука виглядає як неефективний і малограмотний, тимчасова людина одним словом.
лучани до Олег Показати IP 7 Листопада 2014 16:22
Гунчик є шісткою олігархів, а Клімчук був мафіозним злодієм.
123 до лучани Показати IP 10 Листопада 2014 09:04
Ти тупий. Візьми проект бюджету на 2014 рік і подивись на якому місці була наша область.....Подивись до зробив Петрович (кількість побудованих обєктів інфраструкткри). Хтось зробив більше????? Хтосб зробить більше буде кращим, а зараз кращого немає. Думай головою
Анонім до Олег Показати IP 7 Листопада 2014 17:59
Андрейків лобіює інтереси Парашенка і Гунчика, які збирають ржаві бляшанки, у тому числі - в Луцьку. Поки будуть звірські ціни на розмитнення авто - інших варіантів для простих людей придбати більш-менш пристойне авто, як з використанням напівлегальних схем, не було й не буде. Стає цікаво, коли нарешті ввійдемо в Євросоюз і автівки стануть загальнодоступними, що ж тоді стане з Парашенко-Гунчиківським автопромом? Збиратимуть замість ВАЗ -Мерседес? навряд, чи німці настільки дурні, щоб втратити обличчя фірми.
Знайка Показати IP 7 Листопада 2014 15:59
Митники що хочуть те й роблять, особливо у Нововолинську. Там гнати треба усіх
підприемець вітя Показати IP 7 Листопада 2014 16:25
ця влада ще на майдані обіцяла слухати людей а не владців. а все бачимо повторюється тільки люди зря кров пролили. ГНАТИ його -нехай посідае лева людина яка не в зв"язках зі владою а хоче працювати -патріот можливо навіть учасник АТО
Всезнайко Показати IP 7 Листопада 2014 16:37
Зелений (хто не знає, прізвисько Андрейків на Чернівецькій митниці) дав добро трьом фірмам: "Алегро", "Ніка Автотрейд" та "Топ Транс" ввозити кузови за 500 баксів за кожен. Скільки з цієї суми виділить Гунчику?
Анонім до Всезнайко Показати IP 7 Листопада 2014 18:56
Матчук завжди прокладував дорогу,а слідом шакальчики його копіювали
Антигунчик Показати IP 7 Листопада 2014 16:41
Звичайно, губернатор лобіює інтереси продавців новеньких жигулеподібних Богданів, а тут така конкуренція і космічна різниця в якості авто відносно старих "німців". А те що на митниці твориться справжній рай хабарництва і корупції, то це хвилює Гунчика мало.
Злий Показати IP 7 Листопада 2014 16:43
Кузова як йшли,так і йдуть. Подивіться на внутрішніх митницях скільки їх там стоїть. За бусики як платили по 50$, так і платять. Сигарети як возили і платили,так і возять. Питання одне: КУДИ ІДЕ БАБЛО в той час, як в країні війна??? Що змінилося з часів майдану? За що люди гинули???
Ображений митник Показати IP 7 Листопада 2014 16:51
Зелений притягнув з Києва свою довірену особу Кілівєра, якого влаштував інспектором на Ізов, який на роботу в Ізов не ходить, а збирає касу в Ягодині і з начальників постів Луцька, Ковеля, Нововолинська. В місяць виходить 15 000 -40 000 доларів. З кожного вантажного буса Зелений бере по 185 доларів. З призначенням Андрейків, хабарництво узаконили в ранг державної політики. Гунчик уже теж в долі.
Чесний журналіст Показати IP 7 Листопада 2014 17:11
Гунчик - порядна та чесна людина і ніколи не буде підтримувати хабарника.
чесних журналістів н до Чесний журналіст Показати IP 7 Листопада 2014 18:04
Щодо чесності та порядності Гунчика розкажи працівникам автозаводу, яким свій кусок хліба не давали пронести на роботу і свою каву попити, а заганяли обідати в заводську їдальню, де ціни встановив САМ директор. Якщо хочеш, чесний журналісте, можна організувати зустріч.
1 до Чесний журналіст Показати IP 10 Листопада 2014 09:08
Ти дурак, він перекрив ввіз кузовів тому, що не купували авто їхніх заводів у тому числі того де Гунчик був директором.
пуговка Показати IP 7 Листопада 2014 17:12
Та стаття - повна заказуха, без підпису.
всім Показати IP 7 Листопада 2014 22:59
заїзд буса в ягодині-50 дол розмитнення в ковелі луцьку нововолинську 185 дол і все збирає пан андрейків все збирає для бійців ато так тому і гунчик за андрейківа слава україні
гунчику Показати IP 7 Листопада 2014 23:14
якщо андрейків наступив на хвіст контробанді то він наступив на свій хвіст
СПРАВЕДЛИВИЙ Показати IP 8 Листопада 2014 15:34
ГУНЧИКУ І АНДРЕЙКІВУ ,ПЕРЕСІСТИ НА ВІТЧИЗНЯНІ АВТО ЯКІ ВИПУСКАЄ ГУНЧИК, ЗАБУЛИ ЯК ЗАВОЗИВ АВТО КОРЕЙСЬКІ ПОРОШЕНКО,ШОТО БЛ..І ПАМЯТЬ У ВАС КОРОТКА. ГУНЧИК І АНДРЕЙКІН ЗРОБІТЬ ЗАКОН ПО РОЗМИТНЕНЮ АВТО ЯК В ПОЛЬЩІ,А ІДЕАЛЬНО ЛИТВА ,ПОБАЧИТЕ БЮДЖЕТ І ТОДІ Я ПРИЙДУ ЛІЧНО І ВІД НАРОДУ УКРАЇНИ ВКЛОНЮСЬ І ПОДЯКУЮ ВАМ. ЧЕКАЮ РЕЗУЛЬТАТА ЯКЩО НЕ МОЖЕТЕ ТО ІДІТЬ ГЕТЬ .БО ПОГОНИМО ЯК ПАРШИВИХ СОБАК.ТАРИФ ОДИН ДЛЯ УСІХ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus