USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинське молоко буде нікуди дівати?

28 Березня 2009 16:06
Перший заступник голови Волинської ОДА Віталій Заремба стурбований станом молочної галузі Волині. Про це він розповів після засідання колегії облдержадміністрації представникам районів. Про це 28 березня повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
За словами пана Заремби, раніше надлишки молока на переробних підприємствах переробляли на сухе молоко. Таким чином вдавалося зберегти баланс інтересів як виробника, так і переробника. А тому закупівельна ціна на молоко була у межах однієї гривні за літр.
 
«А сьогодні навіть те молоко, яке є, – його нікуди діти. Ви розумієте... І ви повинні бути готові до того, що вам прийдеться в тому числі пояснювати населенню, що їхнє молоко не потрібне. Або ж вони його будуть здавати по 70-80 копійок. Це я вже можу вам сказати абсолютно відповідально. Тому що для мене то вже, так сказати, доконаний факт. Все це пов’язано, ви самі розумієте, з ринками збуту», –зазначив, звертаючись до керівників районів, Віталій Заремба. Проте він також закликав «ні в якому випадку не сіяти паніки» серед селян, а, навпаки, підтримувати їх, зокрема морально.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Доброзичливець Показати IP 28 Березня 2009 18:57
То нахр*на Романюку заступник по сг? Для того, щоб було кому конссатувати факти? Романюк і сам, не гірше Заремби, може це зробити. Та й солідніше буде, все ж - глава облдержадміністрації!..
Доброзичливець Показати IP 28 Березня 2009 19:04
Модератору: слово "нахр*на" є у тлумачних словниках. Прошу повернути мій коментар на місце. Інакше втратите більше, ніж здобудете від облизування владі відомих місць...
Селянин Показати IP 30 Березня 2009 08:24
Це рівень Заремби. Гнать його нада. І чим раньше тим краще.
Чиновник_Доброзичливцю Показати IP 30 Березня 2009 10:23
Нах в цій області взагалі потрібен Заремба? Нам потрібні люди, які щось зроблять для селян, для жителів області, а не для власної кишені.
Чиновник Показати IP 30 Березня 2009 10:32
Давайте краще подумаємо разом - куди нам дівати Зарембу? В області потрібні чесні і порядні люди, а тих що рвуться у вищі ешелони влади для того щоб набивати власні кишені та приватизовувати народне добро потрібно гнати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus