USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські атлети вирушили на європейську першість з пауерліфтингу

11 Березня 2017 14:24
Третій чемпіонат Європи з класичного пауерліфтингу відбудеться з 12 по 19 березня у місті Тістед (Данія). На стартах в Данії виступатиме 380 атлетів із 31 країни Європи.

У складі збірної команди України на змагання вирушили члени команди «Volynstrength» мережі фітнес-центрів «Інтер Атлетика» Оксана Гронович та Станіслав Здробилко.

Виступатимуть спортсмени у категорії юніорів, обоє майстри спорту з пауерліфтингу та чемпіони України серед юніорів 2016 року. Зазначимо, Станіслав у минулому році завоював бронзу на європейській першості.
«Для мене пауерліфтинг – це не тільки спорт. Пауерліфтинг – це частина мого життя, без якої я і не уявляю, що б було. Пауерліфтинг дав мені хорошу роботу, вірних друзів і найголовніше – дуже велике задоволення, від якого кайфую кожне тренування», - поділився Здробилко.

Оксана Гронович виступатиме у понеділок, 13 березня, а Станіслав Здробилко – у середу, 15 березня.

Підготував атлетів заслужений тренер України Олег Хом’як.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВОЛИНЯНИ ПОВЕРТАЮТЬСЯ ПЕРЕМОЖЦЯМИ ІЗ ЧЕМПІОНАТУ З ПАУЕРЛІФТИНГУ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus