USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиняни повертаються переможцями із Чемпіонату з пауерліфтингу

4 Березня 2017 14:18
Дві волинянки здобули три нагороди на Чемпіонаті України з пауерліфтингу з жиму лежачи. Переможцями стали Ірина Воробйова та Юлія Осіїк.

Чемпіонат із пауерліфтингу з жиму лежачи 2017 (всі вікові групи) розпочався 7 днів тому й тривав до 3-го березня. Відбувався він на Фізкультурно-спортивному комплексі «Локомотив» у Коломиї.

Волинську область представили члени команди «Volyn strength» мережі фітнес-центрів «Інтер Атлетика».

ЧИТАТИ ЩЕ: СЛАБКІСТЬ – ЦЕ НЕ ПРО ВОЛИНСЬКИХ ПАУЕРЛІФТЕРІВ-ІНВАЛІДІВ

«Юлія стала бронзовою призеркою чемпіонату серед юніорок у ваговій категорії до 57 кілограмів із результатом 72,5 кг. Ірина вже вкотре стала чемпіонкою України у ваговій категорії до 63 кг, з хорошим результатом у 120 кілограмів! Також Ірина посіла друге місце в абсолютній першості, поступившись суперниці менше ніж одним балом за формулою Уілкса», - розповідає тренер, який підготував спортсменок, заслужений тренер України Олег Хом'як.
Нагадаємо, нещодавно волинські силачі здобули 7 перемог на Чемпіонаті України з класичного жиму лежачи і одна спортсменка виборола право змагатися на Чемпіонаті Європи з класичного жиму лежачи у Фінляндії.

Відео зі змагань:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus