USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські дорожники готуються до зими, запасаються найнеобхіднішим

6 Жовтня 2022 21:56
На Волині триває підготовка дорожньої галузі до осінньо-зимового періоду. Служба автомобільних доріг планово робить запаси необхідних матеріалів.

Як повідомили у Волинській ОВА, 5 жовтня відбулася нарада щодо підготовки дорожньої галузі до осінньо-зимового періоду 2022-2023 років. Участь в заході взяли представники ДСНС, поліції, дорожніх служб області та цивільного захисту облдержадміністрації.

«Ми повинні бути готові, що в зимовий період можуть бути певні складнощі руху на дорогах у зв’язку з погодними умовами. Тому маємо налагодити роботу дорожньої техніки та врегулювати інші безпекові питання, аби запобігти надзвичайним ситуаціям», – зазначив перший заступник голови ОДА Сергій Мовенко.

Як розповіли представники дорожніх служб Волині, їх підприємства вже уклали договори з організаціями до кінця 2023 року на експлуатаційне утримання автошляхів. Також відбувається процес заготівлі технічної солі, фрикційних матеріалів та холодних сумішей для аварійної ліквідації деформацій покриття.

Читати ще: Вимірюють ями та нахили: на Волині патрульні обстежують стан доріг

Слід зазначити, що Службою автомобільних доріг області наразі підготовлено: 1,3 тис. тонн технічної солі; 2,57 тис. тонн протиожеледних матеріалів; 168,5 тонн холодних сумішей.

Також учасники наради зійшлися на думці, що у разі накопичення транспорту на виїзд через ПП «Ягодин» необхідно напрацювати алгоритм необхідних дій, аби не допустити аварійних ситуацій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 6 Жовтня 2022 22:14
Знаю точно п… ть той Рижкевич зі служби автомобільних доріг менше половини того що він за явив підрядники мають. Посполітаку всерівно на область він іде в Укравтодор заступником. А як зима пройде нікого нехвилює.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus