USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Волинські медики підтримали кандидатуру нового керівника обласного ДТМО

23 Березня 2016 18:16
Кандидатуру на посаду генерального директора Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання розглядали під час конференції трудового колективу 18 березня. Окрім того, під час зібрання делегати обговорили питання трудової дисципліни та членства у фундації "Захист життя дитини", - повідомляють на сайті обласного ДТМО.

Нагадаємо, тимчасово виконувачем обо’язків гендиректора обласного ДТМО Людмилу Гагаловську офіційно представили колективу 18 лютого. Попереднього керівника Григорія Ващиліна звільнили згідно з рішенням сесії обласної ради 10 лютого. Причина звільнення у тому, що Ващилін зумів організувати бізнес на роботі. Зокрема, йдеться про аптеку «Астрон» біля медзакладу, у яку рекомендували іти пацієнтам.

Результом конференції трудового колективу ВОДТМО стало те, що делеговані учасники підтримала пропозиції виступаючих щодо дотримання трудової дисципліни в закладі та недопустимості вживання алкоголю на робочому місці. Разом з тим, делегати одноголосно підтримали рішення профспілкового комітету та висунули кандидатуру С. Ляшенка на вакантну посаду генерального директора ВОДТМО.

До слова, нещодавно у ЗМІ повідомлялося, що у Волинській обласній дитячій клінічній лікарні в операції дитини брав участь п'яний анестезіолог. Принаймні, так стверджують батьки 5-річного Назара, якого привезли до лікувального закладу з підозрою на апендицит.

Зі слів батьків, вони помітили дивний стан лікаря-анестезіолога Олега Шелеста. Саме він мав робити дитині наркоз. Батько Назара переконує - від медика добряче пахло алкоголем. Але укол він таки зробив. І вже за кілька хвилин у хлопчика погіршився стан.

Перелякані родичі викликали поліцію, адже були певні - нетверезий медик увів малюкові надмірну дозу ліків. Проте, коли поліція прибула на місце, лікаря в лікарні вже не було. Тож батько дитини звернувся з Луцький міський відділ поліції з написанням заяви, щоб у подальшому запобігти таким випадкам.

Анестезіолог Олег Шелест зник із лікарні, навіть не допрацювавши своєї зміни, розповідають батьки. На телефонні дзвінки чоловік не відповідав. Але, дивним чином, одразу після інциденту опинився на лікарняному. Його ж керівник не приховував: колега давно має проблеми з алкоголем. Більше того, анастезіолог і раніше з'являвся нетверезим на роботі. Але чомусь досі на це не реагували.

Як розповіла виконувач обов’язків керівника Волинського обласного дитячого територіального медоб'єднання Людмила Гагаловська, подібні скарги досі не надходили. Але, разом з тим, погодилася, що факти однозначно були.

Натомість батьки хлопчика вимагають звільнення лікаря з роботи. Кажуть, наступного разу його пацієнта можуть просто не врятувати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
тиць-здиць Показати IP 23 Березня 2016 19:23
все ясно. одне не ясно, аптеку астрон, біля медзакладу, у яку рекомендували іти пацієнтам зліквідують чи залишать і далі наживатися на людській біді ?!
Знаток Показати IP 23 Березня 2016 19:45
Ну тепер дитяча заживе... Головне щоб зданія не пропив...
Яна Показати IP 23 Березня 2016 19:58
Мартинюк єдиний нормальний Лікар ,його б краще призначили
хм Показати IP 23 Березня 2016 20:03
Гагаловська це величезна сучіще,вона добре все знає,а от розказували лікарі,що в них в лікарні був медик Челій Петро, то довела до того,що в бідного не витримало серце і помер. ОТ З ТАКОЇ СТОРОНИ НЕ ХОРОШОЇ ЗНАЮ ПРО гАГАЛОВСЬКУ. А Вітра вже не ставлять головним?
Згоден до хм Показати IP 24 Березня 2016 13:27
А скільки ще замовчується... На черги. До її кабінету лише глянути..перед кожним святом(всі лань несуть )
Петро Показати IP 23 Березня 2016 21:54
Сам Ващилін присутній - все під контролем...
КУМ Показати IP 23 Березня 2016 23:49
"Послухали лисичку,і щуку кинули у річку".Дежавю.
Жайворонюк М.М. Показати IP 24 Березня 2016 09:33
"....Анестезіолог Олег Шелест зник із лікарні, навіть не допрацювавши своєї зміни, розповідають батьки. Але, дивним чином, одразу після інциденту опинився на лікарняному. Його ж керівник не приховував: колега давно має проблеми з алкоголем. Більше того, анастезіолог і раніше з'являвся нетверезим на роботі. Але чомусь досі на це не реагували. ...." Кругова порука, низька фаховість і жага до наживи за рахунок поборів з хворих - це лице більшості мед. працівників наших лікарень ....SOS - SOS !!!
Доктор Хаус Показати IP 25 Березня 2016 13:57
Шикарні збори колективу ОБЛАСНОГО ЗАКЛАДУ два питання розбирали насущні Вибори нового і не бухати в лікарні
Ага до Доктор Хаус Показати IP 25 Березня 2016 16:43
Ага...і людей чоловік 50 при 3000-ному колективі лікарні. Не згідних напевно - не кликали! Запросили напевно тільки "ср*колизів" цієї мар*зм*т*чки( Гагаловської Л.А) P.S. Коли вже закінчиться цей позорний деребан посад, а то все більше стає схожим на цирк... Сумно що вибирають людей не за їхній кваліфікаційний рівень, а за політичними поглядами! Скоро вже останнє по забирають у людей...куди котиться ця країна?в мене таке враження, що точно не в Європу, а в Попу....:((((((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus