USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинські мобілізовані «зашивають» горілку в речі та фарбують пляшки

9 Лютого 2015 11:39
На Волині – проблема із вживанням алкоголю серед військовозобов’язаних та мобілізованих.

Про це під час оперативної наради в голови ОДА сьогодні, 9 лютого, повідомив виконувач обов'язків обласного військового комісара Роман Кулик.

Він зазначив, що, попри існуючі проблеми із спробами майбутніх захисників ухилитися від власного обов’язку перед Вітчизною та «самоволками», існує

ще одна вагома проблема – зловживання спиртним. Так, Роман Кулик дивується винахідливості мобілізованих, які умудряються ховати спиртне посеред одягу, зашивати її у речі, фарбувати пляшки, видаючи горілку за інші напої тощо.

З його слів, лише 4 лютого цього року з навчального центру повернули 26 охочих до «зеленого змія» військовозобов’язаних.

На це голова ОДА Володимир Гунчик звернувся до виконувача обов'язків обласного комісара Романа Кулика з проханням скурпульозніше співпрацювати з правоохоронними органами, особливо стосовно до покарання тих, хто перевозить алкоголь на територію військових частин та військово-навчальних центрів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Семен Показати IP 9 Лютого 2015 12:01
И чот: напился и на дембель?
Оглядач Показати IP 9 Лютого 2015 12:08
Якщо забороняти мобілізованим уживати алкоголь - мобілізаця буде остаточно й безповоротно зірвана!!!
Дьодік Показати IP 9 Лютого 2015 12:16
Та це завжди так було - згадайте п"яні "проводи" в СА в 60-80 роках... Нехай хлопці трошки розслабляться і знімуть стрес від зміни обстановки. Особливо розумним і тверезим пропоную піти у військкомат ізаписатись добровольцями.
Волинь Показати IP 9 Лютого 2015 12:40
Офіцери і военкоми п"ють не менше. Перестаньте красти, брати хабарі, брехати і тоді до вас повернеться довіра. А нашим військовим керівникам все щось мішає . Я служив в радянській армії у 80-х роках і щодня чув казочки про боротьбу з "дідовщиною", а коли почув від офіцерів , що у військових училищах "дідовщина " процвітає більше, нііж у військових частинах, то зрозумів, що кругом одна брехня і показуха. Так що воєнкоми починайте з себе ! Народ України переживе усіх генералів і адміралів ! Слава Україні !
123 Показати IP 9 Лютого 2015 17:14
пє, значить нема чи зайнятись, а собака коли на має що робити яйця лиже, цікаво подивитись на мобілізованих коли алкоголь закінчиться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus