USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські комп’ютерні системи надійно захищені

7 Жовтня 2008 16:20
Автоматичні комп’ютерні системи, де зберігається інформація про надання пільг та субсидій громадянам Волині, є захищеними та проводиться постійно їхня модернізація. Про це 7 жовтня розповіла начальник інформаційного обласного центру головного управління праці, соціальних питань та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Олена Гурківська Волинської облдержадміністрації, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
У Волинській області існують три автоматизовані системи по призначенню всіх видів допомоги: система компенсацій, автоматична система осіб, які мають пільги, та система призначення субсидій.
Загалом така система є єдиною по всій Україні. Основна база даних розміщена в електронно-обчислювальному центрі Міністерства праці України. По її принципу вона розміщується надалі в області та районах.
Як зазначила пані Гурківська, спеціально для того, щоб проводити належне системне обслуговування, у приміщенні центру щомісяця зорганізовують семінари, які дозволяють спеціалістів із районів навчити новинкам, що впроваджуються в роботі цієї системи.
Загалом в базі є конфіденційна інформація і тому постійно проводиться оновлення систем безпеки. За словами пані Гурківської, проведення змін можливе лише дуже обмеженим колом спеціалістів. Стосовно якості кадрів, то начальник інформаційного обласного центру розповіла, що, на жаль, присутня дуже велика їхня плинність. А в районах спеціалістів дуже мало. «Більшість із них не дуже обізнані в тонкощах справи, а професіонали переважно працюють у банках», – наголосила вона.Для підготовки держслужбовця відповідного напрямку, зі слів пані Гурківської, часових рамок немає. Навчатися необхідно постійно, оскільки з’являються нові напрацювання, які потрібно розробляти і впроваджувати в життя. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus