USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинського чиновника-волонтера відзначили церковною медаллю

21 Березня 2016 08:00
Церковною нагородою відзначили горохівського чиновника-волонтера. Про це повідомляють у прес-службі Волинської єпархії УПЦ КП.

Медаль «За жертовність і любов до України» начальникові управління агропромислового розвитку РДА Миколі Панасюку вручив декан і настоятель парафії Вознесіння Господнього, протоієрей Андрій Сидор.

Цієї високої загальноцерковної відзнаки Микола Панасюк удостоєний за вагомий особистий вклад у волонтерство. Очолюване ним управління – це своєрідний штаб організаційної роботи та збору благодійної допомоги українським військовослужбовцям, зокрема горохівчанам. Він дев’ять разів особисто возив продукти харчування, бронежилети, військову амуніцію, медикаменти, побутові речі в зону АТО, на полігони «Широкий лан» у Миколаївській області та на Львівщині.

Урочисте вручення нагороди відбулося під час четвертої сесії райради в присутності голів районних адміністрації Любові Матвєєвої та ради Тараса Щерблюка, які привітали чиновника-волонтера.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ОДА Показати IP 21 Березня 2016 08:33
ВОЛИНСЬКОГО ЧИНОВНИКА - КРОХОБОРА (ПЛАТОНА)
Oго!!! Показати IP 21 Березня 2016 08:49
До чого Україна докотилась!!! Уже МУМУ який усе порозвалював і пограбував сьогодні медаль получив!!! Із затримкою медаль виписали!!!
Михась Показати IP 21 Березня 2016 12:23
Медаль вручає хапуга, який за гроші меценатів і прихожан збудував собі ва Горохові чималу хатинку).
Віктор Показати IP 21 Березня 2016 13:18
Геть знахабніли! Це той "патріот" який не дає нормально жити місцевим фермерам і вимагає від них продукцію на Ато. А потім піариться, що це він назбирав! А Сидор теж добрий хапуга, землю дала влада і хату построїли "штунди"(як таке взагалі могло бути) і потім собі її продав. Оце країна.
????? Показати IP 21 Березня 2016 15:51
Ви цьому злодію ще корону начепіть !
мм Показати IP 21 Березня 2016 19:27
піп як Брєжнев мидали раздає олень

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus