USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинських суддів із нагоди свята нагородили грамотами. В якості заохочення

12 Грудня 2008 17:44
Майже усіх суддів Волині зібрали у стінах Волинської облради. Сюди вони завітали на урочистості з нагоди Дня працівників суду, – повідомляє 12 грудня репортер «Волинських Новин».
 
Вітали присутніх як керівники судів різної юрисдикції, так і представники влади. Виконувач обов’язків голови Апеляційного суду Волинської області Олександр Фідря виголосив слова подяки усім своїм колегам. Особливу увагу він приділив ветеранам суду. Відповідно, як він зазначив, «в якості заохочення» присутнім вручили грамоти «За бездоганну багаторічну роботу в суді».
 
Також за гідну роботу в судовій сфері грамоти найкращим працівникам цієї сфери вручили від Ради Судів України, Верховного Суду України, державної судової адміністрації у Волинській області та інших установ.
 
Із днем працівників суду усіх присутніх привітали представники влади. «Найвищою оцінкою вашої роботи є те, що люди вам дякують. Тому дякую вам за те, що ви їм допомагаєте», – сказав, зокрема, голова Волинської облдержадміністрації Микола Романюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus