USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинським бізнесменам компенсовуватимуть відсотки по кредитах

16 Квітня 2015 15:08
На Волині ухвалили Програму розвитку малого і середнього підприємництва. Рішення далося з третього разу.

Про це йшлося під час третього пленарного засідання 34 сесії Волинської обласної ради шостого скликання, яке відбувається сьогодні, 16-го квітня.

Нагадаємо, на другому пленарному засіданні 34 сесії Волинської обласної депутати «провалили» голосування за програму.

Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло в таблицях і графіках, які прогнозовані результати реалізації Програми. Зокрема йшлося про збільшення кількості бізнесменів в області.

Під час сесійного засідання голова Волинської обласної ради Валентин Вітер запропонував повернутися до розгляду проекту рішення «Про Регіональну програму розвитку малого і середнього підприємництва у Волинській області на 2015 - 2016 роки», його підтримали.

Втім, після першого голосування необхідної кількості голосів для ухвалення рішення не набралося.

Проект рішення поставили на повторне голосування, до його підтримки закликав заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Сергій Кошарук.

«Цю Програму необхідно прийняти, бо це - комплексна підтримка й вимога законодавства України. Найголовніше тут те, що малий бізнес потребує підтримки. Ключові моменти Програми – це покриття відсоткових ставок по кредитах, особливо в аграрному секторі. Також ми націлені й на грантову роботу. Окрім того, ми напрацьовуємо питання створення бізнес-центру», - пояснює чиновник.

Уже третє голосування за підтримку малого і середнього підприємництва дало позитивний результат. Так із 54 присутніх 50 проголосували «за». Рішення ухвалено.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучани Показати IP 16 Квітня 2015 15:13
Бізнесмени прийняли програму підтримки бізнесменів.... Доки на Волині ,ще буде риго-бютівська обласна рада?
Патріот до лучани Показати IP 16 Квітня 2015 16:08
Це точно,але головне треба ж придумати мудру схему, ЯК ВКРАСТИ ГРОШІ ЗАКОНО,ОКРІМ ТОГО РІШЕННЯ МИАЄ КОРУПЦІЙНУ СКЛАДОВУ.бО ЗА ПЕВНУ СУМУ ГРОШЕЙ(ВІДКАТУ) БУДУТЬ ПОГАШАТИ ПРОЦЕНТИ.
КОВЕЛЬ Показати IP 16 Квітня 2015 23:11
КОГО СЛУХАЄТЕ, КОШАРУКА МЕРА- ЗЛОДІЯ-БІЗНЕСМЕНА ,ЗЕМЕЛЬНИЙ МАГНАТ *РЕНОВ, ПАН ГУНЧИК НЕ ПОЗОР ПРЕЗИДЕНТА ЦИМ ЧУЧАЛОМ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus