USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинським дорожникам катастрофічно бракує пального

22 Вересня 2014 18:33
Через недостатнє фінансування галузі більшість коштів Управління автодоріг області витрачає на погашення заборгованості із виплати заробітної плати.

Про це йшлося під час засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 22 вересня.

Говорячи про рівень підготовки до роботи в осінньо-зимовий період, начальник Служби автомобільних доріг в області Анатолій Посполітак повідомив, що піском Служба забезпечена на 71%, сіллю – на 39%, водночас катастрофічно не вистачає грошей на забезпечення паливно-мастильними матеріалами.

Так, у зв’язку із недостатнім фінансуванням галузі кошти першою чергою спрямовують на розрахунки по податках та на виплату заробітної плати працівникам. У серпні виділили 700 тисяч гривень на погашення заборгованості із зарплати, наразі гасять заборгованість за травень. Згідно зі статистичними даними, борги становили 3,8 мільйона гривень, таким чином зплишається погасити ще 3,1 мільйона.

Для відновлення техніки та її забезпечення шинами та акумуляторами потрібно залучити 6,7 мільйона гривень. Поки вдалося виділити лише 1,7 мільйона. Анатолій Посполітак зазначив, що частина важкої техніки була залучена для роботи в зоні АТО на Сході.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 22 Вересня 2014 20:57
Усього достатньо. Тепер ще зимою будемо з неприбраними та непосипаними дорогами ?.
ВОНО до Анонім Показати IP 23 Вересня 2014 07:51
ми здобули
Олег Показати IP 23 Вересня 2014 09:15
Хай менше крадуть. Подивіться,які космічні у них зарплати. І штат перегляньте, а то там працюють цілі династії:тато,мама, синочки,куми,свати,які нічого не роблять, а ходять один за одним.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus