USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Волинським заповідником зацікавився швейцарський вчений

28 Серпня 2015 11:05
З усіх куточків нашої країни їдуть до Черемського природного заповідника, аби зустрітись із красою Волинського Полісся. Тут діє екологічна стежка.

Про це повідомили у прес-службі обласного управління лісового та мисливського господарства.

На маршруті встановлені інформаційні стенди та аншлаги. Цього року за сприяння Луцького центру туризму, спорту та краєзнавства його відвідали учні луцьких шкіл. Завдяки туристичній програмі «Україна унікальна» у заповіднику побували мешканці Києва та Київської області.

Бажання пізнати рідний край привело сюди й учнів Маневицької ЗОШ №1. Гостями заповідника були також працівники страхового агентства «Оранта». А нещодавно в заповідник приїздив біолог й іхтіолог із Швейцарії (м. Берн) Артур Кірхгофер. Вченого цікавило водно-болотне угіддя, його походження, процеси, що відбуваються, зокрема, торфоутворення.

Швейцарець також зауважив, що водно-болотні угіддя – найкращі природні резервуари для збереження води, так необхідної для життя всього живого на Землі.

Попри всі негаразди нашого життя, темні тіні війни, ліс, квіти і трави залишаються світлими, чистими, позбавленими жорстокості, насильства і ненависті. Так хочеться, аби цей світ природи був збережений, щоб цю красу передати молодим, юним, вірним і надійним. Літо ще не закінчилось, попереду осінь – щедра пора на врожаї, на зустрічі і враження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus