USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Волинським ветеранам виділяють замало грошей

28 Вересня 2009 08:52
Волинське обласне відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів за два роки отримало допомогу з боку органів влади у розмірі 6 562 гривень. Про це стало відомо на засіданні відділення у Народному домі «Просвіта» - повідомляє 28 вересня репортер «Волинських Новин».
Серед головних проблем, які заважають якісній діяльності організації, голова Волинського відділення Валентин Добрянський зазначив недостатнє фінансування. Так, голова наглядової ради Юрій Савка повідомив, що організація за два роки отримала допомогу з боку органів влади у розмірі 6 562 гривень. Хоча учасники конференції казали, що  з розумінням ставляться до обмеженості бюджетних засобів, і намагатимуться діяти в існуючих умовах.
Керівники відділення звітували про діяльність громадської організації протягом двох останніх років, обговорювали питання ветеранського руху на Волині та запропонували своє звернення стосовно проекту нової Конституції, ініційованої Президентом України.
На зібранні були присутні представники міської та обласної влади, яким ветерани наголошували, що сподіваються на їх подальшу суттєву підтримку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus