USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Волинський санаторій просить підтримки у облради

16 Листопада 2014 18:35
Кошти для облаштування благоустрою оздоровниці просить у облради адміністрація санаторію матері і дитини «Пролісок».

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань бюджету, фінансів та цінової політики 14 листопада.

Як повідомив директор департаменту фінансів облдержадміністрації Ігор Никитюк, у зверненні директора закладу Валентини Касарди йшлося про 120 тисяч гривень, а у проекті змін до обласного бюджету пропонують внести у статутний фонд санаторію 90 тисяч гривень.

Своєю чергою, депутат облради Іван Смітюх зазначив, що питання санаторію розглядають чи не кожної сесії облради. На його думку, заклад працює так, що «дай Бог розвиватися кожному», тому не варто виділяти коштів на його благоустрій.



Попри його зауваження, члени комісії усе ж підтримали проект рішення про виділення 90 тисяч гривень для санаторію «Пролісок».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
віктор Показати IP 16 Листопада 2014 20:12
і звичайно будуть з бюджету кошти виділяти...всяке начальство там безплатно відпочиває...касарда закінчуй а то і прокуратура тобі не допоможе

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus