USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Волиняни радять Ющенку іти у відставку, а БЮТ єднатися з «Регіонами»?

30 Вересня 2008 13:26
Понад половина волинян вважають, що Президент Віктор Ющенко повинен піти у відставку через конфронтацію із Прем’єркою. Про це свідчать результати соцопитування, надані головою обласного осередку ВО «Батьківщина» Анатолієм Грицюком. Про це 30 вересня повідомляють «Волинські Новини».
У зв’язку з конфронтацією між Ющенком і Тимошенко, 55,4% опитаних певні, що Президент мусить піти у відставку (найменше прихильників відставки глави держави в Луцьку, Іваничівському та Ківерцівському районах). Натомість удвічі менше громадян переконані, що Президент повинен лишитися на посту.
Відставки Тимошенко з посади Прем’єр-міністра бажають тільки 6,7% волинян, тоді як чотири п’ятих опитаних вважають, що вона повинна і надалі очолювати уряд.
Результати бютівського опитування свідчать, що волиняни належать до кола прихильників коаліції БЮТ і ПР (понад 51%). Добиватися дочасних виборів Тимошенко радять трохи третини мешканців нашого краю. Майже кожен п’ятий волинянин вважає, що коаліції БЮТ і «Регіонів» – це безперспективний союз, який не виведе країну із кризи, або зрада виборцям і національним інтересам.
Натомість 47% опитаних підтримали думку, що дружба ПР і БЮТ вимушена, аби подолати кризу. Трохи менше, аніж 30% переконані, що такий формат коаліції – це можливість об’єднати Схід і Захід.
Довідково:
Станом на 12 вересня було опитано 1906 мешканців у всіх районах та містах обласного значення Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
Вінстон Показати IP 30 Вересня 2008 13:52
Ну хто робив це соцопитування, а? БЮТ!!! Я впевнений, як би це соцопитування провели хлопці зі штабу НУНС, то результати були би зовсім інші! Чи навіть якась інша політична сила це зробила! А так, я вважаю, що це не правдива інформація і взагалі до моніторингу на вулиці не варто приглядатися, адже ми знаємо, що моніторинг показує одну цифру, а на справді по голосуваннях у парламент чи ще кудись випливає зовсім інша картина! Згадайте 2004 рік і моніторинг партії Регіонів щодо президенства Януковича! Згадали? І кому вірити, адже кожен тягне під себе!
Юлька Показати IP 30 Вересня 2008 14:28
Судячи з підрахунків Грицюка,роблю висновок, що він напевно з Ківалович математику вивчав в одному класі. ЩО то що той, гарно на свій лад вміють рахувати. Напевно від того БЮТ і ПР коаліцію скоро зроблять. Буде коалація ПІДРАХУЇВ
Володимирівна Показати IP 30 Вересня 2008 14:33
Щось я про соціологічну службу ВО "Батьківщина" до цього моменту не чув. Цікаво а ким вона фінасується? Доречі, проводити соціологічні дослідження та оприлюднювати їх результати може тільки структура яка отримала на це відповідний дозвіл, бо інакше в кожному селі у нас буде по соціологічному інституту......
Тимошка Показати IP 30 Вересня 2008 14:52
на останній позачерговій сесії обласної ради пан Грицюк вже показав що рахувати він вміє тільки посвоєму, сфальсифікувавши результати реєстрації депутатів а потім неодноразово результати голосувань. Тому чи можна вірити результатам цього "дослідження" вирішуйте самі панове
Анонім Показати IP 30 Вересня 2008 15:04
кажуть люди, що Грицюк вже домовився на бижчій сесії Проня заступником зробити, і взамін отримати голоси регіоналів, тобто скоро і в обласній раді буде кАаліція ПР+БЮТ
Бютман Показати IP 30 Вересня 2008 15:04
Чим тільки не прикриваються для того щоб виправдати результати експериментів інопланетян над "нашою Юлею"! Таке враження, що інопланетяни познущалися і над Грицюком та його "соціологічною" службою". Боже! Рятуй БЮТ від "інопланетної агресії"! Геть агентів інопланетного впливу з України!
Анонім Показати IP 30 Вересня 2008 15:29
Бютівським соціологам ганьба. Таке написати!!!! Що до Москви захотілося, партіоти ви українські?
Оглядач Показати IP 30 Вересня 2008 15:29
Ну в Андрійовича і НУНСовців рейтинг і так маленький це зрозуміло без всяких опитувань, хто б їх не проводив.
Анонім Показати IP 30 Вересня 2008 15:50
розумні люди кажуть, що головне не розмір а вміння користуватись, тим рейтингом.....
Оглядач Аноніму Показати IP 30 Вересня 2008 16:38
Іноді розмір і не має значення, але це не стосується політичних імпотентів типу Андрійовича з НУНСовцями.
Анонім Оглядачу Показати IP 30 Вересня 2008 16:58
політичних імпотентів якраз багато у вас в партії, бо ніодного мужика немає, всі до Юлькі під спідницю залізли і гавкають,
Пасажир Показати IP 30 Вересня 2008 17:04
Дивний БЮТ, які опитування ще потрібні, достатньо поговорити з людьми десь в маршрутці чи електричці. Всі!!! не хочуть вже того Ющенка і люди кажуть аби Юля обєднувалася з ким завгодно, але щоб далі була премєром. Юля щей регіони зробить патріотами України.
Ататолій Показати IP 30 Вересня 2008 17:25
УТОЧНЕННЯ: опитування проводилось серед членів ВО "Батьківщина"
McLaud Показати IP 30 Вересня 2008 18:18
Правда - правда опитування проводилось в штабах БЮТ у всіх районах та містах обласного значення Волині. Хто чого прагне: ось перелік наших питань а ось перелік наших відповідей, а ось результат опитування.
михаил Показати IP 30 Вересня 2008 18:31
а кто дал грицюку от имени волинян заявлять?
михаил Показати IP 30 Вересня 2008 18:33
модераторы хорошо устроились...........мы вас знаем......
Соціолог Показати IP 1 Жовтня 2008 09:11
А про що суперечка? Недавно на шанованому нашому сайті "Волинські новини" проводилось опитування по фактично цим же питанням. Відповіді були ще переконливіші на користь Тимошенко ніж навів Грицюк. При всій повазі до Ющенка, він як динозавр уже почав вимирати. Скоро його будуть згадувати лише в анекдотах про бджіл, Балогу та політичну неспроможність.
Бульдозер Показати IP 1 Жовтня 2008 10:32
Да всіх їх вже треба від корита гнати. Треба інших політиків вибрати.
Дозер Показати IP 1 Жовтня 2008 10:35
Скоро вже народ цього не витримає і скине їх з своїх крісел.
Реаліст Показати IP 2 Жовтня 2008 11:30
Давайте спробуємо скинути з крісла Шибу. Вийде, тоді займемся вищим рівнем, а не вийде, то всі будемо дружно сопіти у ганчірку і не надувати щоки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus