USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянин ледь не вбив жінку, яка відмовила у сексі

4 Червня 2013 14:19
Житель Старовижівського району Волині намагався задушити та вдарив ножем жінку, яка відмовилася вступити із ним у статеві стосунки. За це чоловіку доведеться провести за ґратами шість із половиною років.

Так ухвалив Апеляційний суд Волинської області.

Лихо спіткало селянку зі Старовижівського району наприкінці листопада 2012 року. Недільного вечора вона завітала до свого односельчанина, раніше судимого за незаконне поводження зі зброєю. Той якраз чаркував із двома чоловіками, один із яких був вітчимом постраждалої. Жінка приєдналася до компанії.

Невдовзі її вітчим та інший товариш по чарці пішли. Коли ж уже і жінка захотіла йти, господар оселі запропонував їй зайнятися коханням. На відмову він почав домагатися її силою. Жертва намагалася втекти через вікно, але нападник відтягнув її від вікна і почав душити, внаслідок чого та на деякий час знепритомніла.

Згодом їй таки вдалося вирватися і добігти до дверей. Але поки відкривала засувку, відчула удар у спину і біль з правого боку. На подвір’ї постраждалу побачили люди, які й надали першу медичну допомогу та доправили до лікарні. Згодом судово-медична експертиза встановила ножове поранення з пошкодженням легені.

Згідно з вироком суду першої інстанції, нападника засудили до шести з половиною років позбавлення волі.

Окрім того, постановали стягнути на користь постраждалої понад 10 тисяч гривень компенсації шкоди, завданої злочином.

Однак засуджений не погодився із таким вироком та подав апеляцію. Він клопотався перед колегією суддів Апеляційного суду Волині врахувати неповноту судового слідства та невідповідність висновків суду фактичним обставинам справи. Отож, в апеляційній скарзі чоловік просив виправдати його та скасувати вирок.

Проте колегія суддів відмовила у задоволенні його апеляції, тож вирок лишився без зміни.

Ухвала Апеляційного суду Волині вступила в законну силу з моменту проголошення, але може бути оскаржена в касаційному порядку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Rezo Показати IP 4 Червня 2013 14:49
опять московка на острие информационной атаки? жжешь!!!
гормон Показати IP 4 Червня 2013 16:50
тестостерон зашкалив...
леся Показати IP 4 Червня 2013 18:13
Яке іхало, таке й здибало. Жінка думала, що після чаркування зек буде обговорювати з нею напрями сучасного живопису?
Лучанка Показати IP 4 Червня 2013 21:35
Нелюду ще мало дали..Зекам треба по 10років давати!
Перехожа Показати IP 4 Червня 2013 21:38
Нема чого на чуже зазіхати...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus