USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Ворскла» - «Волинь» - 2:0: що сказали тренери

25 Квітня 2015 23:15
Тренери «Волині» та «Ворскли» прокоментували сьогоднішню гру, - йдеться на сайті ФК «Ворскла». Нагадаємо, матч закінчився із рахунком 2:0.

Зауважимо, після матчу Віталій Кварцяний погано себе почував, тому свій коментар щодо гри волинян надав помічник головного тренера Володимир Дикий.

«Сьогодні ми програли 2:0. Наш суперник - дуже хороша команда. Щодо гри – великих претензій немає до наших гравців. Ми добиралися сюди поїздом. Футболісти скаржилися, що в них ноги болять. Це нам завадило показати той футбол, у який ми вміємо грати. Робимо ті ж помилки, що й у попередніх матчах. До гола гра була рівна. Ми виконали безвідповідально штрафний і пропустили гольову контратаку. Можна сказати, що два голи були однаковими. Було завдання – бити по воротах. У нас кілька гравців мають добрий удар, але не використали цей козир», - розповів Володимир Дикий.


На запитання, чи все в порядку зі здоров’ям Віталія Володимировича, він відповів, що все добре: «У нього невелике недомагання після гри. Сильно переживав. Він відійде, через деякий час».

Натомість головний тренер ФК «Ворскла» Василь Сачко задоволений грою своїх підопічних, а волинян вважає достойними суперниками.

«На мій погляд, сьогодні грали дві рівних команди. «Волинь» заслуговує поваги. Ми добре готувалися до цієї гри. Вивчали відоематеріали та останні матчі суперника. «Волинь» грає гостро та агресивно, останній матч з «Динамо» це довів. До першого гола наш суперник, можливо, навіть більше контролював м’яча. Для нас важливо було забити, ми використали свою можливість. Це, можна сказати, переломний момент. Здобули перевагу та подвоїли її. У другому таймі – ми не грали за рахунком, не плутайте, будь ласка. Не йшлося про те, що ми будемо грати від оборони. Ми грали сьогодні дисципліновано - на цьому зробили акцент. У другому таймі мали кілька можливостей забити, але не пощастило. Загалом, я хочу відзначити командні дії. Виділяти окремо когось я б не став. Хочу зробити акцент на командних діях. Ми старалися грати компактно – це і принесло результат. Вітаю своїх футболістів та дякую вболівальникам за підтримку», - сказав Василь Сачко.

Також у тренера полтавчан запитали, які в нього враження після гри, у якій він обіграв свого вчителя. «Я б не хотів говорити про враження. До Віталія Володимировича Кварцяного я ставлюся з повагою, як до людини та тренера. Бажаю, щоб у них в команді все налагодилося. Я зичу їм добра», - відповів він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus