USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Все роблять гуртом: історія багатодітної родини з Волині

1 Червня 2021 12:37
У Наталії та Віктора Рибачуків із села Брище Луцької територіальної громади п’ятеро дітей. Найменшому Іллі – шість, найстаршій Тетянці – 15. Жінка каже: у їх родині є правило – усю хатню роботу роблять гуртом.

Про багатодітну родину йдеться у сюжеті Суспільного Волині.

«Часом важко, але діти допомагають. Мусимо їх вчити, щоб допомагали. Так само і Танюшу глядіти. Вона очима усе покаже, що вона хоче, що їй подобається. Любить увагу, любить, щоб з нею говорили», – розповідає багатодітна матір Наталія Рибачук.
Поки батько на роботі, усі клопоти у догляді за дітьми і домашні справи бере на себе мама.
Родина тримає курей, гусей, свиней, собаку та кота. Порають господарство усі разом.
На городі Наталія разом із доньками сіє огірки та обробляє грядки з цибулею.
Крім хатніх справ, кожен член родини має і власне захоплення. Діти добре навчаються у школі, співають, танцюють та грають на музичних інструментах. Родина відпочиває теж разом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus