USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Всеукраїнський кубок КВК розіграли у Ковелі

8 Жовтня 2008 11:08
Днями у місті Ковелі під патронатом міського голови Сергія Кошарука вперше відбувся всеукраїнський конкурс КВК. Про це 8 жовтня повідомляють «Волинські Новини».
 
4 жовтня в НД «Просвіта» міста Ковеля відбувся всеукраїнський кубок КВК. Цього дня до міста завітали такі команди, як «Вічна молодість» (міста Вінниця), «Оптом дешевше» (місто Тернопіль), «Basta» (міста Львів), «Хай Так» (місто Львів), «Лінія відриву» (місто Ковель). Почесним гостем конкурсу стала команда «ВІП», яка продемонструвала показові виступи.
 
Перемогу здобули тернополяни з «Оптом дешевше» друге місце посіла ковельська збірна «Лінія відриву», а третьою у цьому поєдинку стала львівська «Basta». Представники міської влади впевнені, що проведення подібних фестивалів КВК у Ковелі стане щорічною традицією.
 
«Такого ще наше місто не бачило. Всеукраїнський рівень та така кількість команд – це дуже вагомий крок у розвитку культурного життя Ковеля в цілому», – зазначила координатор медіа-проекту «Птаха» та співорганізатор заходу Наталія Самчинська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus