USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Втрати бюджету Росії через бойкот товарів РФ в Україні. ІНФОГРАФІКА

21 Жовтня 2015 14:44
Українська Асоціація постачальників торговельних мереж підготувала інфографіку по акції «Бойкотуй російське» для вільного використання. Про це повідомив директор Асоціації Олексій Дорошенко.

Згідно з інфографікою, надаю Асоціацією, внаслідок бойкоту російських товарів у бюджет країни-агресора у 2014 році не поступило 380 мільйонів доларів, а це – вартість 39-ти винищувачів МИГ-29 (всього Росія має 320 таких винищувачів).

У 2015 році завдяки бойкоту у бюджет РФ не поступило 720 мільйонів доларів, а це – 361 танк Т-190 (це основний танк, який має на озброєнні РФ, усього в кількості 550 одиниць).

Нагадаємо, 28 травня 2015 року у Луцьку депутати міської ради прийняли рішення рекомендувати луцьким підприємцям обмежити реалізацію товарів, які виробляються суб’єктами господарювання Російської Федерації.

Для порівняння,у Рівному депутати міськради під час засідання сесії 26 лютого взагалі заборонили продавати товари російського виробництва.

Як показує практика, не всі підприємці Луцька виконують рекомендацію міськради. Зокрема, нещодавно повідомлялося, що в одному з супермаркетів Луцька на продаж виставилиі соки російського виробника під табличкою «Купуй українське». ФОТО.

Раніше повідомлялося, що втрати Росії збільшились і через те, що міжнародні компанії переносять свої виробництва з території Росії на європейські заводи.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анонім Показати IP 21 Жовтня 2015 14:51
Танка Т- 190 не має у світі. А, взагалі, хто рахував втрати України від російських санкцій ? Чого мовчите ? Дивіться як скраплений газ на АЗГС для автомобілів здорожчав. Ми найбідніша країна Європи. А щодо українського виробника - буває таке г... трапляється, що і даром брати не хочеться. Не рахйте чужого, бо у самих проблем вище даху. Краще сходіть на ринок та на ціни подивіться. Масло до Нового року точно по 100 грв. буде, яйця - по 20 грв. і т.ін. І це не з Європи - своє все. Це перемога ?
васир до Анонім Показати IP 21 Жовтня 2015 16:03
Нічого не зробиш, коли країною керують олігархи та їх ставленики. В них своє уявлення про життя. Голосуйте далі за таких, і буде нам "вічне царство".
просто Лучанин до васир Показати IP 23 Жовтня 2015 00:08
А хтозна за кого голосувати перед виборами вони всі як шовкові, просто білі та пухнасті, особливо для старших поколінь
лучанин до Анонім Показати IP 21 Жовтня 2015 18:21
Дійсно не рахуй чужого, а подивись собі під носом. Наші реформатори крім підняття цін, тарифів, обдирання простих людей ще туалета несчасного не побудували, не говорячи про якісь виробництва з робочими місцями, Одна брехня, А Яценюка останім часом я не чув щоб хтось з ким я спілкуюсь сприймав не іначе як брехливого кролика.
Анонім Показати IP 21 Жовтня 2015 15:46
"Раніше повідомлялося, що втрати Росії збільшились і через те, що міжнародні компанії переносять свої виробництва з території Росії на європейські заводи." - сравнительные цифери на стол - потери этих компаний и потери России в соответствующей отрасли. Только конкретно - компания, откуда и куда, объем производства до и после, затраты, понесенные при этом компанией, убытки России.
Анонім Показати IP 21 Жовтня 2015 15:56
А чому не написали скільки танків і літаків зможе придбати Росія з податків кондитерської фабрики ,,Рошен,,? Виходить,що сам український президент спонсорує армію сусідньої держави,а потім всім розказує,що з ними воює.
Просто Лучанин до Анонім Показати IP 23 Жовтня 2015 00:10
напишіть петицію на сайті президента про закриття РОШЕНу на території РФ
ВОВК Показати IP 21 Жовтня 2015 17:02
рошен г*вно канфети
Анонім до ВОВК Показати IP 21 Жовтня 2015 17:55
Комментарий моей сестры с Крыма (пару дней назад, т.е. во время блокады): "Единственное, что вроде бы исчезло, так это конфеты "Рошен". Правда я их и раньше не покупала."

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus