USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Вилікувався від COVID-19: Борис Джонсон повертається до роботи

26 Квітня 2020 23:13
Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон з 27 квітня повертається до виконання своїх обов'язків. Про це ввечері у суботу, 25 квітня, повідомив речник уряду країни, передає агенція новин Reuters. Джонсон знову працюватиме зі своєї резиденції на Даунінг-стріт.

З 7 квітня обов'язки прем'єра країни виконував міністр закордонних справ Домінік Рааб. Після повернення Джонсона до роботи уряд має ухвалити рішення щодо графіка зняття обмежень, запроваджених у країні через поширення нового коронавірусу, враховуючи при цьому загрозу нової хвилі епідемії.

Критики звинувачують уряд Джонсона у повільній реакції на спалах COVID-19 у порівнянні з іншими європейськими країнами. У британських лікарнях до того ж бракувало тестів та засобів захисту для медичних працівників.

За останніми даними Університету Джонса Хопкінса, у Великобританії зафіксували 149569 випадків зараження, померли 20,3 тисячі людей, у яких виявили коронавірус.

Нагадаємо, британський прем'єр повідомив про зараження коронавірусом 27 березня, з цього дня він керував урядом, перебуваючи на самоізоляції. 5 квітня 55-річного Джонсона госпіталізували на лікарняний стаціонар через стійкі симптоми COVID-19. З 7 квітня він три дні провів у відділенні інтенсивної терапії, а 9 квітня його перевели до звичайної палати. 12 квітня Джонсона виписали з лікарні. З того часу він відновлювався у заміській резиденції британського уряду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Да! Показати IP 27 Квітня 2020 08:05
О да! Нафта вартує копійки, і тут бац, БОРІС виздоровів.
/ Показати IP 27 Квітня 2020 23:41
хрю-хрю вілікували...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus