USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Британського прем'єра Бориса Джонсона, у якого виявили коронавірус, перевели в реанімацію

6 Квітня 2020 22:35
Інфікований коронавірусом прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон був переведений в реанімацію після того, як його стан погіршився.

Про це інформує НВ.

У заяві Даунінг-стріт вказується, що стан прем'єр-міністра погіршився, і за порадою медиків він був переведений в палату інтенсивної терапії.

Борис Джонсон попросив міністра закордонних справ Домініка Рааба очолити уряд «у разі необхідності».

«Прем'єр-міністр попросив міністра закордонних справ Домініка Рааба, який є першим держсекретарем, замінити його в разі необхідності», — заявили на Даунінг-стріт.

Джонсон повідомив, що інфікований коронавірусом 27 березня. Тоді він розповів, що здав тест, відчувши «слабкі симптоми» захворювання — температуру, кашель. Джонсон не був госпіталізований і залишався на домашньому карантині, продовжуючи працювати з урядом в режимі відеозвʼязку.

5 квітня Джонсона госпіталізували в лікарню Святого Томаса в Лондоні, адже у нього 10 днів поспіль після позитивного тесту на коронавірус трималась висока температура та кашель
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus