USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Прем'єр Британії Борис Джонсон потрапив до лікарні через COVID-19

6 Квітня 2020 08:44
У голови уряду Великої Британії Бориса Джонсона коронавірус діагностували ще 10 днів тому. Однак, тепер після амбулаторного лікування, його вирішили забрати до лікарні.

Джонсона забрали в одну з лондонських лікарень для обстеження. Про це повідомляє 24 канал з посиланням на BBC .

10 днів опісля отримання першого позитивного результату тесту на коронавірус Джонсон залишався вдома. Він продовжував дистанційно виконувати прем’єрські обов’язки. Однак, його все ж забрали до лікарні. COVID-19 у Джонсона виявили 26 березня.

"Це попереджувальний крок, оскільки у прем’єр-міністра зберігаються постійні симптоми коронавірусу через 10 днів після позитивного результату тесту", – повідомила ВВС його прессекретарка.

Британські ЗМІ додають, що Джонсону в лікарні зроблять аналізи та обстежать.

Зауважимо, що протягом десяти днів карантину британський прем’єр опублікував декілька відеоповідомлень. До слова, в останньому він розповів, що почувається краще, але має гарячку.

За інформацією The Guardian, Джонсон – хворий серйозніше, аніж він сам або його представники готові визнати. Водночас лікарі – стурбовані його диханням. Однак офіційно в британському уряді це заперечують.

Прем’єр-міністр Джонсон, як і раніше очолює уряд. Щоправда, найближче засідання, яке пройде вранці 7 квітня, очолить міністр закордонних справ Домінік Рааб. Темою засідання стане поширення коронавірусу в країні.

Наразі Велика Британія входить до десятки країн із найбільшим поширенням коронавірусу. Станом на 5 квітня вона займає 8 місце із понад 48 тисячами хворих і 4943 померлими від COVID-19.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus