USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 42.60 42.90
  • PLN 9.75 9.90

Винуватцем фальсифікації у Волиньраді є Анатолій Грицюк, – Бондар

10 Вересня 2008 11:35
Голова Волинської обласної організації партії «Єдиний Центр», депутат Волиньради від фракції «Наша Україна» Володимир Бондар вважає, що сьогоднішнє голосування в облраді – фальсифікація у результаті домовленості її голови Анатолія Грицюка із технічними службами. Про це пан Бондар розповів 10 вересня в ексклюзивному коментарі «Волинським Новинам».
«Безперечно, була запрограмована цифра 41. Вона не раз і не два, а десять виходила на табло. В цю цифру входили депутати, які не голосували, входили депутати, яких у залі не було. Тобто, ми свідомо бачимо у залі фальсифікацію», – розповів Володимир Бондар.
Щодо «вільних цифр зареєстрованих» (41, 43, 42 депутати), то пан Бондар зазначив: «Я не знаю, що там було з таблом. Сьогодні ми були свідками, як техніка підмінює голоси депутатів. Винуватцем є, безперечно,голова Волиньради Анатолій Грицюк. Я думаю, що він із технічними службами домовився».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
перехожий Показати IP 10 Вересня 2008 12:24
Бочку дьогтю на конкурента. Не так вже й важко перепитати всіх сорок з гаком депутатів голосували вони чи ні. І після того заявляти про фальсифікацію. Але ж язик без костей, і піар безплатний.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus